Spor kulüplerine 75 bin liralık destek

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 10 amatör spor kulübü ve 30 okula spor malzemesi dağıtıldı...

Spor kulüplerine 75 bin liralık destek

Bayburt Postası - Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 10 amatör spor kulübü ve 30 okula spor malzemesi dağıtıldı. Amatör spor kulüpleri ve okul spor kulüplerine 75 bin lira tutarında futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, hentbol ve boks branşlarında kullanılabilecek malzemelerin dağıtımı Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen törenle gerçekleşti.

Törende bir konuşma yapan Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, kulüplerin altyapı sportif malzeme ihtiyacını gidermek üzere toplam 75 bin lira değerindeki malzeme bedelini temin eden Vali Mükerrem Ünlüer'e, İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak ve meclis üyelerine, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziyaettin Babacan'a teşekkür ettiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.