Şike ile suçlanan Esen Bayburtspor için karar verildi

Amatör Futbol Disiplin Kurulu, resmi olarak ilan edilmese de kararını verdi...

Şike ile suçlanan Esen Bayburtspor için karar verildi

Fikirtepe Dumlupınarspor’un başvurusu nedeniyle Kadırgaspor-Esen Bayburtspor maçını inceleyen TFF, kararını verdi.

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grupta ligden düşen 3. takım olan Fikirtepe Dumlupınarspor, Namık Sevik Stadında oynanan ve 3-2 ev sahibi ekibin galibiyeti ile sona eren Kadırgaspor-Esen Bayburt maçının araştırılması için resmen başvuru yapmıştı.


Kadıköy temsilcisinin başvurusu üzerine maçın şike iddiaları sebebiyle araştırılmasını isteyen ve bir komisyon kuran Türkiye Futbol Federasyonu, 22 Ocak’ta İstinye Orhan Saka Amatörler Evi’nde Esen Bayburtspor Başkanı, Teknik Direktörü ve 6 futbolcusunu dinlemişti. 

TFF yetkilileri ayrıca, Fikirtepe Dumlupınarspor’dan iki yönetici ile birlikte maçın hakemlerinin görüşlerini almıştı. Toplanan bilgilerin değerlendirildiği Amatör Futbol Disiplin Kurulu, resmi olarak ilan edilmese de kararını verdi ve adı geçen maçta şike olmadığı kararını verdi.

Fikirtepespor tepkili

TFF’nin bu kararı, Esen Bayburtspor tarafında sevinçle karşılanırken, Fikirtepe Dumlupınarspor yönetimi ise karara tepki gösterdi. Fikirtepe Dumlupınarspor Başkan Yardımcısı Hüseyin Gediz, Federasyonun bu kararını saygıyla karşıladıklarını ancak TFF nezdinde girişimlerinin devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.