Şampiyon adayı, turnuvadan çekildi!

Şampiyon adayı Ünal Güleç, turnuvaya veda etti. Bayburt Boks takımının 69 kiloda en güçlü şampiyon adaylarından Ünal Güleç, bir üst tura çıktığı Türkiye Büyük Erkekler 3. Grup Boks Şampiyonası'ndan çekilmek zorunda kaldı...

Şampiyon adayı, turnuvadan çekildi!

Bayburt Postası - Şampiyon adayı Ünal Güleç, turnuvaya veda etti. Bayburt Boks takımının 69 kiloda en güçlü şampiyon adaylarından Ünal Güleç, bir üst tura çıktığı Türkiye Büyük Erkekler 3. Grup Boks Şampiyonası'ndan çekilmek zorunda kaldı. Dün başlayan şampiyonada 69 kiloda ringe çıkan milli sporcu, maçta aldığı bir darbe sonucu sakatlandı.

Yapılan kontrollerin ardından turnuvaya devam edemeyeceği açıklanan iddialı sporcunun, bir üst tura çıktığı Türkiye Şampiyonası'na erken veda etmek zorunda kaldı. Bayburt’ta oynanan Türkiye Büyük Erkekler 3. Grup Boks Şampiyonası'nda Bayburt takımını temsilen dün ringe çıkan 5 boksörden 4’ü bir üst tura çıkmıştı. Elazığlı rakibi Alican Opuz'u sayıyla mağlup eden Ünal Güleç'in maçta aldığı bir darbe sonucu çenesinde çatlak oluştuğu öğrenildi.

Akagündüz: “Şampiyonluk bekliyorduk, üzüldük’’

Konuyla ilgili Bayburt Postası’na bir açıklamada bulunan Boks İl Temsilcisi Ertuğrul Akagündüz, Ünal Güleç’in Türkiye şampiyonu adayı bir boksör oluğunu belirterek, “Şampiyonaya katılan boksörlerimizin hepsi şampiyon adayı. Ünal Güleç kardeşimizde takım olarak çok şeyler beklediğimiz bir isimdi. Bu talihsiz olay sonrası boksörümüzü şampiyonadan çekeceğiz. Kendisine acil şifalar diliyor, en yakın bir zamanda aramızda görmeyi temenni ediyoruz” dedi.

Boks heyecanı devam ediyor

Öte yandan dün başlayan ve 5 gün boyunca devam edecek olan şampiyonanın 2. gün müsabakaları bugün saat 16.00’da başlayacak. Bayburt Boks takımından Kerim Kadıoğlu, Savaş Türkoğlu ve Barış Bostancı’nın maça çıkacağı turnuvada yine Bayburtlu boksörler Servet Yıldırım Adıyaman adına, Abdulaziz Katılmış ise Elazığ adına ringe çıkacak.

Anahtar Kelimeler:
BoksÜnal Güleç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.