Puan umudu yine ertelendi

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bayburt Belediyespor 12 haftayı da boş geçti.

Puan umudu yine ertelendi
Bayburt Postası - Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bayburt Belediyespor 12 haftayı da boş geçti. BAL Ligi 2. Grup’ta mücadele eden ve geride kalan 11 haftada tüm maçlarını kaybeden Bayburt Belediyespor, 12. hafta mücadesinden de puan çıkaramadı.

BAL Ligi Grup'ta bugün oynanan 5 karşılaşmadan biri de Bayburt Belediyespor-Ardeşenspor maçıydı. Fatih Şahan, Barış Sarıkaya ve Serhat Şaban Ekmekçi
üçlüsünün yönettiği maç saat 12.30'da Sentetik Çim Saha'da oynandı.

Geçtiğimiz haftalara oranla daha fazla seyircinin izlediği maçta 9 puanlı Ardeşenspor karşısına puan umuduyla çıkan Belediyespor 90 dakika sonunda sahadan  yine yenik ayrıldı.

22. dakikada Doğan Çift ve 43. dakikada Ahmet Akatın'ın golleriyle ilk yarıyı önde kapatan konuk takım Ardeşenspor'a karşı 2. yarıda daha etkili bir futbol sergileyen Belediyespor 88. dakikada Sebahattin Tali'nin rakip ceza sahası içerisinde düşürüldüğü pozisyonda penaltı atışı kazandı. Sefa Türkmen'in penaltıdan attığı golle 90 dakika 1-2 sonuçlandı.



Anahtar Kelimeler:
BelediyesporArdeşenspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.