Play-off takvimi açıklandı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play-Off takvimi açıklandı...

Play-off takvimi açıklandı
Bayburt Postası - Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play-Off takvimi açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan duyuruda, BAL Play Off karşılaşmalarının kura çekimi 22 Nisan 2014 Salı Günü Orhan Saka Amatörler Evi’nde yapılacağı ve maçların 27 Nisan-4 Mayıs tarihinde oynanacağı belirtildi.

BAL Ligi 1. Grup şampiyonu Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un rakibi ise 3-4 Mayıs 2014 tarihlerinde TFF Amatör İşler Kurulu’nca yapılacak eşleşme sonrası belirlenecek. TFF Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Gruplarında birinci ve ikinci olan takımların play-off müsabakalarının 1. Kademe eşleşme kura çekimi 22 Nisan 2014 tarihinde saat 14.30’da, grup ikincisi takım yetkililerinin katılımıyla İstanbul’da Orhan Saka Amatörler Evi’nde yapılacaktır. 1.Kademe müsabakaları istisnalar dışında (puan ve averaj eşitliği olması halinde vb.) 26-27 Nisan 2014 tarihlerinde belirlenecek tarafsız grup merkezlerinde oynanacaktır. Play-off 2.kademe müsabakaları ise 1. Kademe müsabakalarında herhangi bir olumsuzluk olmaması halinde 3-4 Mayıs 2014 tarihlerinde TFF Amatör İşler Kurulu’nca yapılacak eşleşme sonrası 9 ayrı grupta oynanacak ve 2013-2014 sezonunda TFF 3.Lig’e çıkacak 9 takım belirlenecektir” denildi.

Play-off karşılaşmaları

2013–2014 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’den TFF 3. Lig’e toplam 9 takım yükselecek. Gruplarında birinci ve ikinci olan 22 takım play-off müsabakaları oynamaya hak kazanacak. 2 tur üzerinden oynanacak play-off müsabakalarının 1. turuna gruplarında ikinci olan 11 takım katılıyor. 

11 takım arasında yapılacak eşleşme kurasına göre 8 takım birbirleriyle eşleştikten sonra kalan 3 takım müsabaka oynamaksızın bir üst tura yükselecek. 1. tur müsabakaları Amatör İşler Kurulu tarafından belirlenen tarafsız grup merkezlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Bu müsabakaların galibi olan 4 takım ve müsabaka oynamaksızın bir üst tura yükselen 3 takım 2. tur müsabakasını oynamaya hak kazanacak. 2. Tur müsabakalarında ise 1. Turu geçen 7 takımla birlikte gruplarında birinci olan 11 takım yer alacak. 

Öte yandan 18 takımın eşleşeceği play-off finallerinin nerede oynanacağı netleşmezken, tüm karşılaşmaların Ankara’da oynanma ihtimalinin ağırlık kazandığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman Durgut 10 yıl önce

Bu kararları alan insanlar karar alıcı dönemlerinden önce papua yeni ginede dilencilik mi yapıyorlamış ? :) bu ne vizyonsuzluk bu ne cahiliye bu ne haksızlık sezon başında zaten bi saçmalık yapıp play off sistemi getiriyorsun üstüne bide kurayla haksız rekabet o zaman hiç maç oynatma kura sistemiyle takımlar yükselsin ne gerek var bu kadar masrafa

Avatar
Alperen6969 10 yıl önce

Yıldırım Demirörenin başı çektiği bir tff anlaşyışından sadece kafa beyin olrak amatörlük çıkar.. bi senesi süper ligde yaptıkları gibi dua etsinler ki galatasaray şampiyon olmuştu yoksa hiç bitmek bilmeyen tartışmalar yaşanırdı.. yazık şimdi bayburtun kaderi 1 maça bağlı koca bir sezon hebamı olacak yoksa kazandıgı kupanın sahibimi olacak... yazık harcanan emege çekilen çileye katlanılan bu kadar fedakarlıga yazık..

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

Her kurumda yapıldığı gibi futboldada her yıl yeni değişiklikler ve her zaman bir vizyonsuzluk var. eğitim desen her yıl sınav sistemi değişir, futbol desen aynen, sağlık desen yapboz tahtası giib,