Liselerde şampiyon Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi

Okul Sporları Genç Erkekler Futbol Bayburt İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Liselerde şampiyon Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi
Bayburt Postası - Okul Sporları Genç Erkekler Futbol Bayburt İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Halkın ve gençlerin yoğun ilgisine sahne olan müsabakalar nefes kesti!

Bir hafta boyunca devam eden ve çekişmeli mücadelelere sahne olan turnuva, 5 takım ve 111 lisanslı sporcunun katılımıyla, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Sentetik Zeminli Semt Sahasında gerçekleşti.

Müsabakaların sonucunda Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi şampiyonluğu elde ederken; ikinci takım Bayburt Lisesi, üçüncü takım Bayburt Milli İrade Anadolu Lisesi, dördüncü takım ise Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

Turnuvanın ardından düzenlenen törenle dereceye giren takım ve sporculara madalya ve kupa verildi. 

Şampiyon Bayburt İmam Hatip Anadolu Lisesi’ne madalya ve kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Adem Köse takdim etti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.