Köyler Arası Futbol turnuvasında heyecan dorukta

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından bu yıl 14. Kez gerçekleşen turnuvada 3. Hafta müsabakaları sonuçlandı.

 Köyler Arası Futbol turnuvasında heyecan dorukta

Bayburt Postası - Bayburt Köyler Arası Futbol Turnuvası üçüncü hafta mücadeleleri ile devam etti. Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından bu yıl 14. kez, 14 köy takımının katılımıyla gerçekleşen turnuvanın üçüncü hafta mücadeleleri tamamlandı. 

Aşağımağıl liderliğini sürdürdü

A Grubu'nun ilk maçı Aşağı Çımağıl ile Kalecik arasında oynandı. İlk maçında Çakırözü'nü farklı geçerek turnuvaya iyi bir başlangıç yapan, ikinci hafta ise Pınarcık'la berabere kalan Aşağı Çımağıl, grubun güçlü ekiplerinden Kalecik karşısından da galip ayrılmasını bildi. 2-1 tamamlanan maçta Aşağı Çımağılspor'a galibiyeti  getiren golleri Selman Abdullahoğlu kaydederken, Pınarcıkspor'un tek golü 90. dakikada Enes Musullu'dan geldi. Aşağı Çımağıl bu galibiyetle birlikte puanını 7 puana yükselterek liderliğini korudu.

Olaylar nedeniyle tatil edildi

Grubun diğer maçında turnuvanın en iddialı ekiplerinden Konursu ile Pınarcık arasında oynandı. 75. dakikada 1-0 Konursuspor üstünlüğüyle devam eden maç  Pınarcık kalecisinin kırmızı kart görmesiyle başlayan olaylar sonrasında tatil edildi. Maç sonrası toplanan spor komisyonu müsabakanın 3-0 Konursuspor lehine sonuçlandığını açıkladı. Bu sonuçla birlikte puanını 6'ya yükselten Konursuspor maç eksiği bulunmasına rağmen lig ikinciliğine yükseldi. 

B Grubu'nda Hacıoğlu farkı          

B Grubu ve turnuvanın en hazır ve iddialı takımlarından biri olan Hacıoğlu, turnuvada oynadığı üçüncü maçından da galip ayrılarak puanını 9'a yükseltti. Erikdibi ile karşılaşan Hacıoğluspor maçtan Ahmet Tekel ve Turgay Purut'un attığı gollerle 2-0 galip ayrıldı. 

2 maç 2 galibiyet

Grubun diğer maçında ise İğdir ile Ağören karşılaştı. 3-1 biten maçta İğdirspor'un gollerini İsa Turan ve İsmail Yazıcı atarken, Ağörenspor'un tek golünü Burak Eren kaydetti. Gruptaki ikinci maçından da galip ayrılan İğdirspor puanını  6'ya yükselterek Hacıoğlu'nun ardından ligde ikinci duruma yükseldi. Grubun diğer takımı Güneşlispor ise haftayı bay geçti. 

C Grubu'nun favorileri yenişemedi

İlk hafta maçlarında galip gelen 2 takım Sakızlı ile Petekkaya arasında oynanan maç beraberlikle sonuçlandı. Turnuvanın seyir zevki yönünden en güzel müsabakalarından birine sahne olan karşılaşmada ilk gol penaltıdan geldi. Bir pozisyon sonrasında Petekkaya lehine verilen penaltıyı golcü isim İlyas Ayhan gole çevirdi. Sakızlıspor'a beraberliğe getiren golü ise Ercan Demir kaydetti. 

İlk yarısı 1-1 tamamlanan maçın ikinci yarısında öne geçen taraf bu defa Sakızlı oldu. İlhami Taş'ın attığı golle 2-1 olan maça son noktayı Petekkayaspor'lu golcü oyuncu Abdulkerim Kerimoğlu koydu. Maç 2-2 sonuçlandı.

C Grubu'nun diğer maçında Bayrampaşa- Karayaşmak karşılaştı. Pozisyon açısından zengin geçen maçta toplam 7 gol kaydedildi. İlk maçlarını kaybeden iki takımın mücadelesinde gülen taraf Bayrampaşa oldu. 4-3 biten maçta Bayrampaşa'nın gollerini  Ömer Baştürk (2), Ahmet Adıgüzel  ve Resul Önal atarken, Karayaşmak'ın 3 golünü ise Fatih Ataş (2) ve Emre Okumuş kaydetti.


Turnuvada 4. Hafta maçları 17-18 Mayıs tarihlerinde oynanacak. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Feyyaz ipek 10 yıl önce

Igdir agoren maçını hakemin katletti düşünüyorum bizim kendi oyuncunun ettiği sözler. Yakışmadı bize ama saha içinde hakemin tavrı konuşması yaklaşımı bizi teşvik etti herkese saygilar