Forvete bir takviye daha: Victor Odımba

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Nijerya uyruklu golcü Uchechukwu Victor Odımba’ya imza attırıyor.

Forvete bir takviye daha: Victor Odımba
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Nijerya uyruklu golcü Uchechukwu Victor Odımba’ya imza attırıyor. BAL Ligi 1. Grup’ta ilk yarıyı en yakın takipçisinin 6 puan önünde lider tamamlayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor transferlerini sürdürüyor.

İlk yarı sonunda gol yollarındaki eksikliği gidermek için kolları sıvayan teknik heyet ve yönetim Antalya kampında anlaştığı Gökhan Özkan’ın ardından siyahi golcü Uchechukwu Victor Odımba’ya da imza attıracağı öğrenildi.

1990 doğumlu olan golcü isim Türkiye’de sırasıyla Siverek Belediyespor, Bursa Merinosspor, Yıldırım Bosnaspor, Erganispor  formalarını giymiş, sezon başında ise Dersimspor’la anlaşmıştı. Yarı sezonda Dersim formasıyla 6 gol kaydeden golcü oyuncu, 2012-2013 futbol sezonunda formasını giydiği Erganispor’da ise 13 gol kaydetmişti. 

Tanıdık bir isim

Öte yandan Uchechukwu Victor Odımba’yı Bayburtlu seyircilerde yakından tanıyor. 2013-2014 futbol sezonuna Dersimpsor’la anlaşarak başlayan Odimba, sezonun ilk maçında Gençosman Stadyumu’nda oynanan ve 1-1 sonuçla tamamlanan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor - Dersimspor maçında penaltıdan attığı golle Dersimpsor’a 1 puanı kazandıran isim olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.