Bayburtspor'da hedef şampiyonluk

Bayburt'un profesyonel lig tarihinde önemli bir yeri olan Bayburtspor, 18 yaş altı liglerine hazırlanıyor.

Bayburtspor'da hedef şampiyonluk
Bayburt Postası - Bayburt'un profesyonel lig tarihinde önemli bir yeri olan Bayburtspor, 18 yaş altı liglerine hazırlanıyor.

Uzun yıllar sahipsiz kalan Bayburtspor'un kaderini 4 yıl önce sokak sokak, köy köy topladığı futbolcularla değiştiren Teknik Direktör Rahman Köse'nin bugün 70'e yakın lisanslı sporcusu bulunuyor.

Aralık ayında başlayacak olan U-14 Ligi'nin hazırlıklarını sürdüren Bayburtspor, haftada 4 günlük idman programıyla sıkı bir çalışma grafiğine girdi. Teknik Direktör Rahman Köse, 3 yıldır altyapının tüm kategorilerindeki liglere katıldıklarını ifade ederek, bu yıl tüm kategorilerde şampiyonluk mücadelesi vereceklerini söyledi.

"Bizimki sadece vefa"

Bayburtspor'da futbola başladıktan sonra Erzincanspor ve Zonguldakspor formalarını da giyen Rahman Köse'nin bu yıl bir de yardımcı hocası var. Kendisi gibi geçmişte Bayburtspor forması giymiş olan kardeşi Süleyman Köse ile birlikte işe koyulduklarını söyleyen Köse, "Biz, iki kardeş futbolu öğrendiğimiz kulübümüze bir vefa örneği sergilemeye çalışıyoruz. Çok sıkıntılar çektik, ciddi desteklerimiz olmadı. Ama bugün gelinen noktada Bayburtspor altyapısı ile ilimizdeki sayılı takımlardan bir tanesi" dedi.

4 yıl önce görevi aldığında takım kurmakta zorlandığını söyleyen Köse, "Bugün artık tüm liglerde takımımız oturmuş durumda. Artık tüm kategorilerde şampiyonluk mücadelesi verecek takımlarımız mevcut. Bu sene özellikle kulübümüze şampiyonluk kupaları kazandırmak istiyoruz" diye konuştu.

Köse, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ile ASKF Temsilcisi Mete Türker'in Bayburtspor'un her zaman yanında olduklarını kaydederek, verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
doğukan bitlisli 8 yıl önce

helal olsun

Avatar
A takim 8 yıl önce

A takimda istiyoruz. En azindan Bal de Bayburtspor olsun

Avatar
efsane bayburt 8 yıl önce

sana tek bişey diyorum Rahman hoca HELAL OLSUN

Avatar
eyup avcı 8 yıl önce

sana helal olsum

Avatar
çetin çalışkan 8 yıl önce

teşekkürler rahman hoca bayburt sizle gurur duyacaktır inşAllah

Avatar
kemal dursun 8 yıl önce

helal olsun rahman hoca