Bayburt Özel İdarespor, ligi 48 puanla 14. sırada tamamladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 38. Haftalık sezon bugün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Bayburt Özel İdarespor, ligi 48 puanla 14. sırada tamamladı

Bayburt Postası - Bayburt Özel İdarespor ligi Gençosman Stadyumu’nda aldığı 1 puanla bitirdi. Pendikspor’u ağırlayan temsilcimiz, maçı önde götürüken, son dakikalarda yediği golle maçtan berabere ayrıldı.

Saat 14.00’te başlayan maçta Bayburt Özel İdarespor’un gollerini 15. dakikada İlker Sayan, 44’de Uğur Mustafa Türk atarken, Pendikspor’un gollerini ise, 29. dakikada Enes Ersoy Öztürk ile 88. Dakikada Ömer Can Sokullu kaydetti.

48 Puanla 14. Sırada 

Uzun bir süre düşme hattında yer alan ve kulüp olarak kötü günler geçiren Bayburt Özel İdarespor, Şemsettin Çalışkan’ın başkanlığa gelmesiyle birlikte kısa sürede toparlanarak, 20 takımlık ligi ligi 14. sırada bitirdi. Teknik Direktör Hakan Yılmaz’ın geleceğin takımını kurmak amacıyla devre arasında transfer ettiği ve kısa sürede takıma adapte ettiği oyuncuların lig performansı ise beğenildi.

Şampiyon Eyüpspor, 3 takım bir alt lige!

Eyüpspor ligi en yakın rakibinin 15 puan önünde şampiyon tamamlayıp bir üst lige çıkarken, Sakaryaspor, Kırşehir Belediyespor, Vanspor FK, Kırklarelispor play-of mücadelesi yaşayacak. 

Ligden bir alt lige düşen takımlar ise, Elazığspor, Mamakspor ve Karabükspor oldu. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.