Bayburt Özel İdarespor, evinde fırsat tepti!

Bayburt Özel İdarespor, 26. Hafta maçında Kastamonuspor’u ağırladı.

Bayburt Özel İdarespor, evinde fırsat tepti!

Bayburt Postası - Temsilcimiz düşme hattında bulunan Kastamonuspor’la Gençosman Stadyumu’nda yaptığı karşılaşmada büyük bir fırsatı tepti. Bayburt Özel İdarespor, ikinci yarısında daha baskılı oynadığı karşılaşmada öne geçti ama bu üstünlüğü koruyamadı. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.  

Saat 14.00’te başlayan karşılaşmanın ilk yarısında konuk Kastamonuspor, daha iyi bir oyun ortaya koydu. Kastamonuspor, baskılı oynadığı ilk yarıda yakaladığı gol pozisyonlarından yaralanamadı. Maçın ilk 45 dakikası 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya daha toplu başlayan, ilk dakikalardan itibaren baskısını artıran Bayburt Özel İdarespor, 66. dakikada serbest vuruş kullandı. Uğur Mustafa Türk'ün serbest vuruştan attığı golle Bayburt Özel İdarespor sahasında 1-0'lık üstünlük sağladı. Temilcimizin bu üstünlüğü kısa sürdür. Konuk ekip 69. dakikada Faruk Öcal'ın golüyle eşitliği sağlayarak durum 1-1’ getirdi. 

Temsilcimiz 10 Mart 2021 Çarşamba günü 1922 Konyaspor’un konuğu olacak. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.