Bayburt Grup, iki ismi renklerine bağladı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, iki oyuncuyu renklerine bağladı.

Bayburt Grup, iki ismi renklerine bağladı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, iki oyuncuyu renklerine bağladı. Antalya Lara’da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Bayburt Grup, 7 oyuncunun sözleşmesini feshederken iki oyuncuyla da anlaştı. 

Tuzlaspor’dan Baran Yardımcı ile 1.5 yıllığına, Kastamonuspor’dan Aykut Sarıdoğan ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Bayburt Grup, ikinci yarı üst sıraları hedefliyor.

Futbolcularla sözleşme imzalayan Genel Kaptan Yaşar Kobal, ligin ikinci yarısında başarıyı yakalamak için hedeflerinde olan Baran ve Aykut’u renklerine bağladıklarını kaydetti.

Kobal, “Hedefi olan bir takım, ikinci yarı patlama yapacak ve üst lige çıkacak, savaşan, tam bir kolej takımı kurmak için transferlerimiz devam edecek. Yeni transferimiz takımımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.