Başkan Memiş’ten ‘centilmenlik’ çağrısı

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, profesyonel lig öncesi son karşılaşmayı Malatya’da Mardinspor’la yapacak olan temsilcimiz Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor’a başarılar diledi.

Başkan Memiş’ten ‘centilmenlik’ çağrısı
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, profesyonel lig öncesi son karşılaşmayı Malatya’da Mardinspor’la yapacak olan temsilcimiz Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor’a başarılar diledi.

“Nefeslerin tutulup gözlerin çevrileceği müsabakada, takımımıza başarılar diliyorum” diyen Başkan  Memiş taraftara da centilmenlik vurgusu yaptı. Memiş, “Malatya’da oynanacak maçta, ülkemizin en centilmen taraftarı olan Bayburtlu hemşehrilerimin aynı birlik ve beraberlik duygusu içerisinde takımımızdan desteğini esirgemeyeceğinden şüphemiz yoktur” dedi.

3. Lig öncesi son sınav play-off müsabakasında Mardinspor’la karşılaşacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’a başarı temennisinde ve destek çağrısında bulunan Belediye Başkanı Mete Memiş yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

“2013-2014 Sezonu Bölgesel Amatör Ligi’nde göstermiş olduğu üstün başarılarla şampiyonluğa yükselerek göğsümüzü kabartan temsilcimiz Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor’u bir kez daha tebrik ediyor, profesyonel lige yükselmek için hafta sonu Malatya’da son karşılaşmasını Mardinspor’la yapacak olan temsilcimize başarılar diliyorum. Koca bir sezonu başarıyla geride bırakarak Bayburt’umuzun 12 yıllık profesyonel lig hasretine son vermeye hazırlanan temsilcimize, şimdiye kadar göstermiş oldukları destekten ötürü tüm Bayburtlu kardeşlerimize, ağabeylerimize, yediden yetmişe herkese Bayburt adına teşekkür ediyorum. 10 Mayıs Cumartesi günü Malatya İnönü Stadyumu'nda gerçekleşecek olan kader maçında da, ülkemizin en centilmen taraftarı olan Bayburtlu hemşehrilerimin aynı birlik ve beraberlik duygusu içerisinde desteğini esirgemeyeceğinden şüphemiz yoktur. Saat 15.30’da başlayacak olan müsabakayı kardeşlik içerisinde sürdürecek olan Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor’umuz, 90 dakikalık zorlu mücadelenin ardından inşallah kazanan taraf olarak 12 yıl süren hasretin sona ermesi için tek yürek olan Bayburtlu hemşehrilerime bu sevinici yaşatacaktır. 2013-2014 Sezonu Bölgesel Amatör Ligi’nde, Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor’umuzun üstün başarılarında emeği geçen kulüp başkanı ve yöneticilerine, teknik direktörümüz Bülent Topuzoğlu'na ve kadrodaki futbolcu kardeşlerime, taraftar guruplarımıza ve Bayburtlu hemşehrilerime Bayburt adına tekrar teşekkür ediyor, nefeslerin tutulup gözlerin çevrileceği müsabakada, takımımıza başarılar diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.