Amatörün lideri Konursuspor

Bayburt Amatör Lig'de üçüncü hafta mücadeleleri sona erdi.

Amatörün lideri Konursuspor
Bayburt Postası - Bayburt Amatör Lig'de üçüncü hafta mücadeleleri sona erdi. 5 takımın katıldığı ligin 3 hafta programı da 2 maça sahne oldu. Ligin güçlü ekiplerinden Konursuspor, Arpalıspor'u farklı geçerken, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ise Mutluspor karşısında ilk 3 puanını aldı.

Hafta sonu Pazar günü oynanan Amatör Ligin ilk maçında iki namağlup takım karşılaştı. Sentetik Çim Saha'da saat 10.00'da oynanan Arpalıspor - Konursuspor maçında fileler 3 gol gördü. Konursuspor zorlu 90 dakika sonrasında Arpalıspor'u 3-0 mağlup etti. Galibiyetle birlikte puanını 7'ye çıkaran ligin tek namağlup takımı olan Konursuspor, liderliğini sürdürdü. Haftanın diğer maçında ise Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ilk galibiyetini aldı. Mutluspor karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetle puanını 4'e çıkaran Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ise ligde ikinci sırada yer aldı.

Ligde gelecek hafta programı ve 3. haftanın ardından oluşan puan durumu şöyle:

Telekomspor - Bayburt Grup Özel İdarespor (11 Ocak Pazar Saat: 10.00)
Mutluspor - Arpalıspor İdarespor (11 Ocak Pazar Saat: 12.00)
Konursupor (bay)





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÖZHAN TARHAN 9 yıl önce

maç harika idi her maç üstüne katarak oynuyor konursu özellikle genç kalecisi Burak yaşı ile fiziği ile kalede güven veriyor.

Avatar
YAHYA TUNA 9 yıl önce

kONURSU SPOR İYİ YOLDA DESTEK VERİLİRSE BAŞARIR HARİKA BİR KADROSU VAR Rahman,Emre,Bünyamin,Genç kalecisi Burak elinden tutulursa bir yerlere gelebilirler

Avatar
Emre 9 yıl önce

Niye 5 takım var kardeşim amatörde? Biz bu memlekette futbolu nasıl geliştireceğiz?Al işte Bayburt Grup'ta bir Bayburtlu kaleci var.O da yedek.Şu amatör ligde en az 12-13 takım olmalı.Yoksa biz bu memleketten futbolcu çıkaramayız.

Avatar
yasar calhanoglu 9 yıl önce

Inşallah hedefimiz şampiyonluk 14 yıllık hasrete son verip bir köy takimi olarak tarihe geçmek istiyoruz bal ligine çıkarak Allah yardımcımız olsun takımımıza sonsuz guveniyoruz ..

Avatar
Eyüp aksuoglu 9 yıl önce

konursu adım adım ball ligine gidiyor

Avatar
Hakan Temiz 9 yıl önce

konursu spor maçlarına gidiyorum konursu spor zevk veriyor müthiş topçuları var rahman.recep zafer,emre,Burak. Burak için ayrı bir parantez açmak istiyorum konursu spor maçında Konur sulu lara kaleci Burak ı sordum bu çocuk kaç yaşında diye cevap karşısında şaşırdım daha 17 yaşında fizik boy her şey var boyu 1.85 falan kilosu 80 civarları harika bir genc sayın bayburtspor teknik direktörü bahattın güneşe duyrulur bayburt sporun kalecisi de gitit kaleci aramaya gerek yok buyrun size kaleci yıllarca bayburta hizmet verir hemde bayburtlu (konursusporda) alın has kaleci artörünürüne verin işlesin zımba gibi kaleci yaşı 17 tecrübesiz çalıştırılırsa türk futboluna yeni bir kaleci