4 boksörümüz altın için vuracak!

Türkiye Büyük Erkekler 3. Grup Boks Şampiyonası tüm heyecanıyla devam ediyor. Bugün oynanan yarı final müsabakaları sonucunda boksörlerimiz Barış Bostancı, Fatih Dumlupınar, Hamza Karakulak ve Sefa Karadeniz finale kaldı...

4 boksörümüz altın için vuracak!

Bayburt Postası - Türkiye Büyük Erkekler 3. Grup Boks Şampiyonası tüm heyecanıyla devam ediyor. Bugün oynanan yarı final müsabakaları sonucunda boksörlerimiz Barış Bostancı, Fatih Dumlupınar, Hamza Karakulak ve Sefa Karadeniz finale kaldı.

Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç’in de katılımıyla saat 16.00’da başlayan yarı final müsabakaları tamamlandı. 19 maçın yer aldığı yarı final mücadelesinde Bayburt Boks takımından 52 kiloda ringe çıkan Barış Bostancı Gümüşhaneli boksör Sinan Eryılmaz’ı, 91 kiloda Hamza Karakulaklı ise Karslı rakibi Adem Koç’u eleyerek finale yükseldi. Yarı finalde rakipleri çıkmayan 49 kiloda Fatih Dumlupınar ile 75 kiloda Sefa Karadeniz ise  finale yükselen diğer boksörlerimiz oldu. Öte yandan Bayburt’ta yetişen ve Adıyaman adına ringe çıkan Servet Yıldırım da finale yükseldi.

Yarı finalde ringe çıkan boksörlerimiz Aykut Gülcü Diyarbakırlı boksör Muhammet Ramazan Şenol’a, İsmail Arıtürk ise Iğdırlı Ulus Kaya’ya yenilerek şampiyonaya veda eden boksörlerimiz oldular.

19 müsabakanın ardından Bayburtlu boksörlerin yanı sıra; Trabzon’dan Cem Karlıdağ ve Tolgahan Öztürk, Muş’tan Barış Alkaş ve Ercan Karadağ, Diyarbakır’dan Muhammet Ramazan Şenol, Kocaeli’den Lokman Peker, Van’dan Bulut Haykır ve Remzi Uyan, Erzurum’dan Erol Özkal ve Fatih Sultan Aygün, Iğdır’dan Turgay Tarabu, Adıyaman’dan Furkan Güleş ve Servet Yıldırım, İstanbul’dan Hasan Demir, Elazığ’dan Erham Muhammet  Acı ve Erzincan’dan Habil Köseoğlu finale adlarını yazdıran diğer boksörler oldu.

Final müsabakaları nefes kesecek

Bayburt takımından 4 boksörün ringe çıkacağı final müsabakaları yarın oyananacak. 49 kiloda ringe çıkacak boksörümüz Fatih Dumlupınar Trabzonlu boksör Tolgahan Öztürk'le, 52 kiloda Barış Bostancı Adıyamanlı boksör Furkan Güleş’le, 75 kiloda Sefa Karadeniz Erzurumlu boksör Erol Özkal’la, 91 kiloda Hamza Karakulaklı’nın ise Iğdırlı Turgay Tarabu’yla altın madalya için ringe çıkacak. Adıyaman adına döğüşen Bayburtlu boksör Servet Yıldım ise Vanlı boksör Remzi Uyan’la karşılaşacak.

Öte yandan yarın saat 14.00’te başlayacak final maçlarının ardından yapılacak madalya töreni ile şampiyona son bulacak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.