3. Lig'e cezalı başlayacak!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 1 maç seyircisiz oynama cezası aldı.

3. Lig'e cezalı başlayacak!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 1 maç seyircisiz oynama cezası aldı. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor - Mardinspor arasında Malatya’da oynanan play-off mücadelesinde çıkan olaylar hakkındaki karar açıklandı.

Dün toplanan Amatör Futbol Disiplin Kurulu toplantısı sonrasında yapılan açıklamada, “Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor - Mardinspor BAL Ligi play-off müsabakasında çıkan saha olayları nedeni ile her iki kulübede 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

AFDK ayrıca maçta çıkan olaylarla ilgili Mardinspor İdarecisi Metin Kerelti’ye ağır şekilde sportmenliğe aykırı davranışta bulunmaktan 30 gün hak mahrumiyeti ve 500 lira para cezası, Mardinspor’lu futbolcu Seyfettin Özer’e ise ağır şekilde sportmenliğe aykırı davranışta bulunmaktan 2 resmi müsabakadan men cezası verilmesine karar verildiğini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Centilmen 10 yıl önce

Bir şey değil, iyi kurtulmuş, en az 4 maç olmalıydı..... Bu seyirciyle, bu kafayla, bu mantıkla kendi sahamızda , çok az maç oynarız...Gerisin geri BAL ligine döneriz..Görünen köy kılavuz istemez.....