Tiyatro perdesi, yakın tarih için aralandı

AK Parti Gençlik Kolları’nın organizasyonunda ‘’Matruşka’’ isimli tiyatro oyunu sergilendi. 27 Mayıs Darbesi ve Adnan Menderes’in idam edilişi,28 Şubat süreci, başörtü meselesi, Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakan oluşu ve Gezi olaylarına kadar bir çok konuyu mizahi dilden sahneye yansıtan ‘Matruşka’ oyunu Şair Zihni Kültür Merkezi’ni dolduran izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi...

Tiyatro perdesi, yakın tarih için aralandı
Bayburt Postası - AK Parti Gençlik Kolları’nın organizasyonunda ‘’Matruşka’’ isimli tiyatro oyunu sergilendi. 27 Mayıs Darbesi ve Adnan Menderes’in idam edilişi,28 Şubat süreci, başörtü meselesi, Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakan oluşu ve Gezi olaylarına kadar bir çok konuyu mizahi dilden sahneye yansıtan ‘Matruşka’ oyunu Şair Zihni Kültür Merkezi’ni dolduran izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi.

İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy’un ‘Birlik’ şiirinin seslendirilmesiyle biten oyun sonunda salonu dolduran vatandaşlar tarafından ‘Recep Tayyip Erdoğan’ ve ‘Bu millet seninle’ sloganları atıldı.

Ayşe Bayyurt’un kaleme aldığı ve yönetmenliğini Zuhal Öztürk’ün yaptığı oyunda;  Yaşar Alptekin, Merih Fırat, Başak Özel, M. Sabri Arafatoğlu, Nazmi Akdeniz, Zehra İlik, İslam Çamyar, Hayrettin Batur ve Ahmet Salih sahne aldı.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal tarafından yönetmen Zühal Öztürk’e çiçek, AK Parti Belediye Başkan adayı Mete Memiş tarafından ise oyun yazarı Ayşe Bayyurt’a plaket takdim edilen tiyatro oyununu Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.