‘Karlar Ülkesi Sürpriz Kutlama’ hafta sonu Bayburt’ta

Bayburt Sinema, çocuklara yarı yıl tatili için özel bir etkinlik düzenledi.

‘Karlar Ülkesi Sürpriz Kutlama’ hafta sonu Bayburt’ta
Bayburt Postası - Çocuk müzikali olarak bilinen 'Karlar Ülkesi' hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri Bayburt’ta sahne alacak. Karlar Ülkesi Sürpriz Kutlama, Şair Zihni Kültür Merkezi’nde saat 13.30, 15.00 ve 18.00 olmak üzere üç ayrı seansta çocuklarla buluşacak. 3-10 yaş aralığına yönelik olan gösteri 50 dakikalık bir süreyi kapsıyor.  

Konusu:

Müzik, dans ve birçok sanatı bünyesinde barındıran oyunda rol alan profesyonel oyuncular çocuklara sınırsız bir hayal dünyasının kapılarını açıyor.

3 yaş ve üzeri seyircisine perdelerini açan oyun, çocuklara “birlik olmanın, sevginin ve aile bağlarının” ne kadar önemli olduğunu anlatılıyor.

Eşsiz bir çocuk müzikali olan oyun, rengârenk atmosferi ile çocukları sanatın eşsiz güzellikleriyle buluşturuyor. Aynı zamanda da son derece öğretici birçok mesaj içeriyor.



Spor, beslenme, aile bağları, dostluk, sevgi, sadakat gibi kavramların ne kadar önemli olduğunu vurgulayan oyun, aynı zamanda şiddetin asla olmaması gerektiği bir dünyayı çocuklara aşılama amacını taşımaktadır. Aynı zamanda interaktif bir oyundur. Çocuklar oyuna bizzat dâhil edilip fikirleri alınmaktadır.

Sorunlarımızı konuşarak ve birbirimizi kırmadan, sevgi dolu anlarla çözmemiz gerektiğini aşılayan oyun, çocukların çok sevdikleri animasyon karakterlerini sahneye taşıyıp, verdiği olumlu ve eğitici mesajlarla çocukların zihinlerinde kalıcılığı amaçlamaktadır.

Umut Bağcı’nın uyarladığı ve yönettiği ‘Karlar Ülkesi Sürpriz Kutlama’ çocuklara eğitici, eğlenceli ve coşku dolu bir zaman geçirmeyi vadediyor.


Oyun biletleri Şair Zihni Kültür Merkezi’ndeki Bayburt Sinema'dan temin edilebilir. İletişim için: 0458 333 45 45







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kete yiyen adam 4 yıl önce

Yerli oyunlarımız milli çizgi filimlerimiz varken bu danslı baleli oyunlar küçük zihinlere ne kadar faydalı