Şehit Halil Türkoğlu İlkokulu drama kursiyerleri 'perde' dedi

Kaleardı Şehit Halil Türkoğlu İlkokulu'nda 3. ve 4. sınıf öğrencilerinden oluşan Drama kursiyerleri tarafından tiyatro oyunu sahnelendi.

Şehit Halil Türkoğlu İlkokulu drama kursiyerleri 'perde' dedi

Bayburt Postası - Öğrencilere ve ailelere iki seans olarak gerçekleştirilen tiyatroda 'Aile', 'Sınıf' ve 'Hasta Doktor' adlı üç komedi oyun oynandı.

Tiyatro eğitmeni Fatih Dündar tarafından yazılıp yönetilen oyunlarda; Afra Ada Doğan, Zehra Türk, Ayseda Sivlim, Ahmet Faruk Yumak, Musab Eymen Tulgar, Mahmut Kuzu, Kayra Salihoğlu, Muhammet Eren Açıkgöz, Eda Nur Kurtoğlu, Ecmel Akçelik, Elif Efsa Akdeniz, Feyza Asan, Elif Nur Çalışkan, Yağmur Buğlem Aydın ve Ayşenur Sivlim sahne aldı.

Öğrencilerin sahneye koyduğu tiyatro oyunları, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Tiyatroyla yeni tanışan genç yeteneklerin büyük alkış alan sahne performansları, selamlama ve hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.