Okulda tiyatro şahane!

Çeşitli aralıklarla Şair Zihni Kültür Merkezi’nde çocuk oyunları sergileyen Bayburt Belediyesi Tiyatro ekibi, sahneyi okullara taşıdı...

Okulda tiyatro şahane!

Çeşitli aralıklarla Şair Zihni Kültür Merkezi’nde çocuk oyunları sergileyen Bayburt Belediyesi Tiyatro ekibi, sahneyi okullara taşıdı.

Anasınıfı öğrencilerine yönelik hazırlanan oyunların yanı sıra, miniklerin karşısına palyaço kostümleriyle çıkan Özlem Sağlam ve Gizem Karakurt, eğlenceli gösterileriyle çocukları güldürüyor.

Doğru beslenme alışkanlığı ve temizlik kurallarını içeren oyunlar ile minikleri hem eğlendirip hem de eğiten Bayburt Belediyesi Tiyatro Ekibi, oyunlara öğrencileri de dahil ediyor. Gösteri sonunda ise miniklere; Bayburt Belediyesi tarafından hazırlanan boyama kitabı dağıtılıyor.

Şu ana kadar 4 okulda gerçekleşen gösteri, belirli aralıklarla tüm okullarda sahnelenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.