Bayburt'un ilk Ortodonti Kliniği açıldı

Uzman Dr. Esma Dolap, hizmete sunduğu klinikle Bayburt’un bir eksiğini giderdi.

Bayburt'un ilk Ortodonti Kliniği açıldı
Bayburt Postası - Diş sağlığı (diş düzgünlüğü) üzerine hizmet verecek Ortodonti kliniği düzenlenen törenle hizmete açıldı.

AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Vali Yardımcısı Mutlu Almalı, AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, daire amirleri ve davetlilerin katıldığı açılışta Dr. Esma Dolap açıklamalarda bulundu.

Trabzon’da eğitimini tamamlayan Erzurum’da ise uzmanlığını yapan Dr. Dolap, Bayburt’tan çok sayıda hastanın bu hizmeti almak için bölgedeki şehirlere gittiklerini ve Trabzon ve Erzurum’da bulunduğu yıllardan bunu gözlemlediğini belirtti.

Bayburt’un bu eksiğini gidermek için Bayburt’a klinik açtığını söyleyen Dolap, ortodontik tedavi sürecinin uzun sürdüğünü ve ortodontik tedavinin öneminin gün geçtikçe arttığını belirterek, “İnsanlar daha estetik bir görünüm ve daha iyi bir gülümseme istiyor. Memleketime hizmet vermek ve daha fazla gülümsetmek için buradayım. Çenelerde bozukluk olan vatandaşlarıma çene ameliyatı öncesi hazırlık yapıyoruz, bütün estetik beklentileri karşılayacak şekilde halkımızın hizmetindeyiz" dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emcmdlf 5 yıl önce

Merhaba ben diş teli taktımak istiyorum lütfen yardımcı olun baybutta yenitim tam olarak tanımıyorum

Avatar
Ysf 4 yıl önce

Diş teli taktırmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz