21 Şubat Sanayi Sitesinde 'Yerinde Aşı' Uygulaması

Bayburt 21 Şubat Sanayi Sitesi esnafı ve çalışanlarına yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısı yapıldı.

21 Şubat Sanayi Sitesinde 'Yerinde Aşı' Uygulaması

Bayburt Postası - Bayburt İl Sağlık Müdürlüğü Toplum Sağlığı Merkezi'nde görev yapan Dr. Büşra Şimsek, Dr. Melike Memiş, Ebe Sultan Bozkurt ve Sağlık Memuru Tümer Polat'tan olıuşan sağlık ekibi, sanayi sitesi kooperatif bürosunda sanayi esnafına aşı uygulamasında bulundu.

Vatandaşları aşı olmaya davet eden Dr. Büşra Şimsek, “Talep üzerine aşılara gidiyoruz. Gerek şantiyeler olsun gerek, sanayi bölgeleri olsun. Elimizden geldiği kadar listeye göre aşı yapmaya çalışıyoruz. Eski maskesiz günlere dönebilmek için herkesi aşı olmaya davet ediyorum” dedi.

Kooperatif hizmet binasında 13.30 ve 17.00 saatleri arasında yapılan aşı uygulamasında sanayi sitesi esnafı ve çalışanı 57 vatandaşa Covid-19 aşısı yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
günah 3 yıl önce

hiçbir vasfı olmayanlar sağlıkla işi olmayanlar torpille il sağlık başkanlığı il sağlık müdür yardımcılığı yapsın hak etmedikleri paraları alsın. yıllarca okumuş doktor kapı kapı dolansın. ne hale geldi ülkem