Kasap: “Suçlular adalete teslim edilmeli”

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Bekir Kasap bir yazılı açıklama yayınlayarak, Ülkücü Cengiz Akyıldız’ın hayatını kaybettiği Esenyurt'taki MHP’ye yapılan saldırıyı kınadı.

Kasap: “Suçlular adalete teslim edilmeli”
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Bekir Kasap bir yazılı açıklama yayınlayarak, Ülkücü Cengiz Akyıldız’ın hayatını kaybettiği Esenyurt'taki MHP’ye yapılan saldırıyı kınadı. Bayburt Ülkü Ocakları ve MHP İl Başkanlığı’nın ardından bir açıklamada MHP MYK Üyesi Bekir Kasap’tan geldi.

Kasap, “26 Ocak günü Esenyurt ilçe seçim başkanlığına yapılan hunharca saldırıyı kınıyor ve şehidimiz Cengiz Akyıldız kardeşimize Allah’tan rahmet ailesine ve büyük Türk milletine baş sağlığı yaralanan dava arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum. Hükümetin görevi bu hunharca tertiplenen olayın faillerini, arkasında kimler olduğunu bir an önce bulup adalete teslim etmesini bekliyoruz. Hükümetin asıl görevi bu olmalıdır. Bunu da bütün ülkücüler ve Türk halkı olarak bekliyoruz” dedi.

AK Parti hükümeti döneminde Türk milletinin bin yıllık değerleriyle oynandığını söyleyen Kasap, “Vatan toprakları eşkıyalara karşılıksız teslim edilmekte ve maalesef milletimin alın teri ve helal kazancı ile ödediği vergiler haram yollarla yandaşların evlerinde ayakkabı kutularında saklanmaktadır. Ülkemizi adil yöneteceğiz diye yola çıkan hükümet adaleti de kendi tekeline almaktadır. Ülkede adil yargılama hakkı ne yazık ki bugün yoktur. Anayasa ihlal edilmekte, Devlet Bankaları, Devletin Kurumları, Belediyeler yandaşların ve yolsuzların cirit attığı yerler haline gelmiş ve talan edilmektedir” dedi.

AK Parti hükümetinin içinden çıkılmaz her işi millete dış güçlerin oyunu diye yutturmaya çalıştığını beliren Bekir Kasap, “Hükümet kolay yolu bulmuş ve çözemediği, üstesinden gelemediği her olayı dış güçlerin oyunu olarak millete sunmaya yutturmaya çalışmaktadır. Sayın Başbakan o dış güçler değil mi seni Ortadoğu da BOP başkanı ilan eden, peki o gün neden bu dış güçlerin bir oyunudur diye düşünmedin ve bebek katilini muhatap kabul ettin? Barzani Türkiye’ye kedimi bile vermem derken sen Barzani’ye Türkiye seninle gurur duyuyor diye slogan attırıp kongrende şeref konuğu olarak yer verdiğinde bununda dış güçlerin bir oyunu olduğunu neden söylemedin? Kıbrıs’ı Rumlara peşkeş çekerken, Merhum Rauf Denktaş’ın gözünün açık gitmesine sebep olan o referandumu yaptırırken bunun dış güçlerin bir oyunu olduğunu neden söylemedin? Şimdi Kıbrıs’ta ne değişti? Avrupa birliğine gireceğiz diye zinayı suç olmaktan çıkarırken bununda dış güçlerin bir oyunu olarak milli ve manevi değerlerimize saldırısı olduğunu neden söylemedin? Türklüğe hakaretin suç olmaktan çıkarılmasının Türklük şerefine saldırı amacı için yapıldığını ve bunun dış güçlerin bir oyunu olduğunu neden söylemedin? Andımızın okunmasının okullarımızdan kaldırırken bunun dış güçlerin bir oyunu olduğunu ve asıl maksadının Türklük şuurunun ortadan kaldırılmak olduğunu neden söylenmedin? Suriye’de iç savaşta taraf olurken bunun dış güçlerin bir oyunu olarak Türkiye’nin bütünlüğünü ortadan kaldırmak amacıyla dış güçler tarafından bizim kullanıldığımızı neden fark etmedin? Neden?” şeklinde konuştu.

Türkiye’de ulusal basının hükümetin güdümüne girdiğini, akaryakıta ve elektriğe gelen zamların gündemi bile meşgul edemediğini belirten Kasap, “Eğer bütün bu yapılanları hoş görüyor, bebek katili Abdullah Öcalan’ın affedilmesini istiyorsanız, eğer alın terinizi ayakkabı kutularında birilerinin utanmadan çalmasına izin veriyorsanız, eğer Adalet ve hakkaniyetle görev yapan emniyet mensuplarına, savcılara, hakimlere, bürokratlara yapılan zulümleri hoş görüyorsanız, eğer haklının hukuku yerine güçlünün hukukunun gelmesini istiyorsanız, eğer milli kimliğimizi yok sayarak Türk yoktur saçmasına inanıyorsanız AKP’ye oy verin. Yok bütün bunlara artık sabrımız kalmadı diyorsanız. AKP ve onun yandaşlarına sandıkta yol verin.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.