Saadet Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Burak

Saadet Partisi'nin Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Burak oldu.

Saadet Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Burak

Bayburt Postası - Saadet Partisi'nin Bayburt Belediye Başkanı Fatih Burak oldu. Siyasete Milli Görüş hareketi içerisinde başlayan ve  bugüne kadar Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi'nin yönetim kademalerinde görevler yapan Fatih Burak, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan seçimlerde Saadet Partisi'nin Bayburt Belediye Başkanı adayı olmuştu.

Bayburt'ta uzun yıllardır ticaretle uğraşan Fatih Burak, 10 yıl boyunca Bayburt Belediyesi Meclis Üyeliği görevinde de bulunmuştu. 

Saadet Partisi Bayburt İl Başkanı Abdulmecit Bekmezci, işinin ehli bir isimle seçime gireceklerini belirterek, Milli Görüş belediyeciliğinde tecrübeleri bulunan Fatih Burak'ın örnek bir kişilik olduğunu belirterek, Bayburt'u hak ettiği seviyeye getirecek projelerin milli görüş belediyeciliğinde hayata geçeceğini söyledi. 

Fatih Burak kimdir?

1960 yılında Bayburt'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimimi Bayburt'ta tamamladı.1983 yılında Refah Partisi ile siyasi hayatına adım attı. Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi'nde farklı dönemlerde yönetim kurulu üyeliği, merkez ilçe başkanlığı görevlerini yürüttü. Milli Gençlik Vakfi ve Hakev gibi sivil toplum kuruluşlarında yönetici olarak görev yaptı.

1999-2004 ve 2009-2014 yılları arası belediyenin işleyişi ve yönetimiyle ilgili önemli deneyimler kazandığı belediye meclis üyeliği görevi ile Bayburt'a hizmet etti. 40 yılı aşkın süredir Bayburt'ta ticaretle uğraşmakta olan Burak, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Osman 3 ay önce

Hayırlı olsun Fatih bey isabetli bir seçim olmuş artık alternatifin var Bayburt bu şansı iyi değerlendir

Avatar
Godan emmi 3 ay önce

Temiz namuslu bir insandır! Ama bizim millet böylesine oy makam vermez. Hayırlı uğurlu olsun fatih abime, yolu açık olsun