Milletvekili Yeneroğlu'ndan Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, bayramı geçirmek için geldiği memleketi Bayburt’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Milletvekili Yeneroğlu'ndan Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

Bayburt Postası - Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Milletvekili Yeneroğlu, burada açıklamalarda bulundu.

2019 yılında AK Parti’den ayrılma sürecini değinen Yeneroğlu, AK Parti’de özgür düşüncenin yok olmasının partiden ayrılma sürecinde etkili olduğunu belirtti. MYK’dan istifasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partiden de istifasını istediğini ve böylelikle partisinden kopma sürecine gittiğini bildiren Yeneroğlu, özgürlüklerin olmadığı, demokrasinin sadece sözde kaldığı siyasi yapıların, kişilere ve ülkelere hiçbir faydasının olmayacağını belirtti.   

Yeneroğlu, “Ne kadar çok demokrasi ucuz ve yaşanabilir bir hayat, ne kadar az demokrasi o kadar pahalı, o kadar huzursuz bir hayat” dedi.  

Basın özgürlüğü anlamında da ülkede çok büyük sıkıntıların olduğuna değinen Milletvekili Yeneroğlu, hapishanedeki gazeteci sayısının çokluğuna değindi. Basın özgürlüğüne inanmadığını söyleyen Yeneroğlu, ülke genelinde az sayıda gazetecinin olaylara eleştirel bakabilen bir meslek ahlakına sahip olduğunu kaydetti. Yeneroğlu, yerel basının bu anlamda daha özgür olduğunu belirttiği konuşmasında, Bayburt basınını takip ettiğini dile getirdi. 

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Okutmuş da Bayburt basını ve Bayburt Gazeteciler Cemiyeti hakkında bilgiler verdi. Okutmuş, milletvekili Mustafa Yeneroğlu’na ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

BGC Yönetim kurulu üyeleri Öznur Demir ve Beşir Kelleci'nin de bulunduğu ziyarette Milletvekili Yeneroğlu’na Deva Partisi Bayburt İl Başkanı Can Kurban Arslan, Merkez İlçe Başkanı Sadettin Kurt ve parti yöneticileri eşlik etti.


 

Anahtar Kelimeler:
Mustafa Yeneroğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hamiyet yücesoy-dısburg 3 yıl önce

israil yönetimi sn c.başkanını istemediği için oy vereceğim,sn meral akşenere oy verdiğim için pişmanım.tşkler

Avatar
chm 3 yıl önce

sayın yeneroğlu etikten değerden bahsediyor o zaman seçildiği partiden istifa ettiğine göre vekillikten de istifa etsin çünkü beğenmediği partinin seçmeni onu seçti lütfen tutarlı olunuz