MHP'nin Aydıntepe ve Demirözü adayları açıklandı

Milliyetçi Hareket Partisi, Bayburt'un ilçelerindeki belediye başkan adaylarını açıkladı.

MHP'nin Aydıntepe ve Demirözü adayları açıklandı

Bayburt Postası - 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için MHP Bayburt Belediye Başkan adayı olarak Hükmü Pekmezci'yi açıklamasının ardından Aydıntepe ve Demriözü adaylarını da açıkladı.

MHP Aydıntepe'de mevcut Belediye Başkanı Haşim Şentürk'le seçime girecek. 2014 yılında yapılan seçimlerde Aydıntepe Belediye Başkanı olan Haşim Şentürk, 2019 yılında girdiği seçimde yeniden Belediye Başkanı olarak seçilmişti. Haşim Şentürk, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde seçmenin karşısına yeniden MHP adayı olarak çıkacak.

MHP'nin Demirözü Belediye Başkan adayı ise Necmettin Ersen oldu. Bayburt merkezde esnaflık da yapan Necmettin Ersen MHP'nin Demirözü Belediye Başkan adayı oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şingah mah halkı 3 ay önce

şingah mah mezarlığı karşındaki kuzuluk mezarlığı 700 metre kare şehitlik
mezarlığın 2017 ylılında moloz dökülerek kapanmış ilgililerin b u şehitliğin açılması
bayburtumuza manevi değer kazandıraçaktır.