MHP Bayburt Belediye Başkan Adayı Hükmü Pekmezci

Milliyetçi Hareket Partisi 55 adayını açıkladı. 2 büyükşehir, 14 il ve 41 Büyükşehir İlçe Belediye Başkan adayını açıklayan MHP'nin Bayburt adayı Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci oldu.

MHP Bayburt Belediye Başkan Adayı Hükmü Pekmezci

Bayburt Postası - 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde yüzde 57 oy oranıyla MHP'den Bayburt Belediye Başkanı seçilen ve 5 yıldır Bayburt Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Hükmü Pekmezci, partisinin yeniden aday gösterdiği isimler arasında yer aldı. 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Partimizin yetkili kurullarının yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin onayları sonucunda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde adaylıkları kesinleşen 2 Büyükşehir, 12 il ve 41 Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adayımız olmak üzere toplam 55 adayımızı belirledik. Tüm şehirlerimize ve milletimize hayırlı olsun" dedi.

Pekmezci de adaylığının açıklanmasının ardından şu açıklamayı yaptı:

"Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin olurlarıyla 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı gösterildim. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi'ye, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz Beyefendi'ye, partimizin yetkili kurullarına, MHP Bayburt İl ve Merkez İlçe Teşkilatımıza, MHP MYK Üyemize, MHP Kadın Kollarımıza, Ülkü Ocaklarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, vatandaşlarımıza ve Belediyemizdeki tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, adaylığımızın hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan diliyorum. "Türkiye İçin Canla Başla, Bayburt İçin Canla Başla", "Aklın Yolu Bir, Genelden Yerele Birlik, Ülkede Yönetimde Dirlik"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adı lazım değil 4 ay önce

Sadece seçim vakti vatandaşı hatırlayıp , memlekete hizmet edemeyenler tekrar aday gösteriliyor.Memur aklıyla belediye yönetmeye çalışıyor,yönetemiyor,yönettiğini sanıyor. Sanki bu memlekette başka aday olabilecek insanlar yokmuş gibi hep aynı yüzler çıkıyor karşımıza. Sokakları temizletememiş kişiler aday gösteriliyor , bu da bu memleketin basitretsizliğidir , kaderi değil.

Avatar
Erhan Demir 4 ay önce

Hükmü başkanı çok yakindan tanimam ama herzaman icraatlariyla takdir ederim özellikle istihdam konusunda Bayburta çok faydali oldu.Bayburtun en önemli sorunlarindan biri olan işsizliğe el atti.Calismayan bosta adam varsa kendi rahatlarindandir.Ya masa basi işi istemistirler yada rahat kurum ici iş istemistirler.Bunun yaninda en önemli icraatlarindan biride icme suyu aritma tesisidir.İnşAllah bu secimdede hükmü başkan secimi alir.

Avatar
Nivli 4 ay önce

Hayırlı olsun inşaAllah yine Hükmü Pekmezci başkan olur