Kobal: “Başbakan Bayburt’a gelecek”

Nisan ayı il danışma toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Başbakan'ın en kısa zamanda Bayburt'a geleceğini söyledi.

Kobal: “Başbakan Bayburt’a gelecek”
Bayburt Postası - Nisan ayı il danışma toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, genişletilmiş il başkanları toplantısında Başbakan’la görüştüğünü belirterek, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye değerlendirmesini yaparken Bayburtlu hemşerilerime teşkilatımın tüm üyelerine bu sonuçlardan dolayı selamlarımı iletmemi söyledi. En kısa zamanda Bayburt’a geleceğini söyledi” dedi.

AK Parti İl Teşkilatı 30 Mart 2014 tarihinde yapılan seçimlerin ardından ilk il danışma toplantısını yaptı. Parti binasında yapılan toplantıya İl Başkanı Hakan Kobal’ın yanı sıra, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Kılıç, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Eraslan, İl genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Hakan Kobal, "30 Mart seçimlerinden Bayburt olarak yüzümüzün akı ile çıkan bir parti olduk. Ben seçimlerde emeği geçen teşkilatımızın tüm mensuplarına teşekkür ediyorum. Bu ay genel merkezimizde yapılan genişletilmiş il başkanları toplantısına katıldık. Toplantımızda genel başkanımız ve başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye değerlendirmesini yaparken Bayburtlu hemşerilerime teşkilatımın tüm üyelerine bu sonuçlardan dolayı selamlarımı iletmemi söyledi. En kısa zamanda Bayburt’a geleceğini söyledi. Ben de Başbakanımızın size selamlarını getirdim" dedi.

2014 seçimlerinin ülkede birçok engeli ortadan kaldırdığına da değinen Kobal, "Bilindiği gibi genel başkanımız ve başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik darbe girişimleri yaşanmıştı. Allah’a hamdolsun ki her türlü kirli operasyonlardan sonra devletimiz ve milletimiz daha kenetlenerek ve güçlenerek çıkmıştır. Sandık, ‘darbelere dur, hizmetler devam’ demiştir. Türkiye 30 Mart 2014 tarihinde sandıkta almış olduğu tarihi kararla 2023 Türkiye’sinin profilini çizmiştir. Birlik ve beraberliğimiz tüm dünya ülkelerine örnek teşkil edecek bir demokrasi dersi olmuştur" diye konuştu.

Konuşmasında AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren her seçimden güçlenerek çıktığını ifade eden Kobal, "Biz Ak Parti olarak 3 genel seçim, 3 yerel seçim, bir ara seçim, 2 referandumda sandıklarda halkın desteğini arkamıza alıp daha da güçlenerek çıkan bir partiyiz. Bu gücün milletin gücü olduğunu bilerek her türlü darbeye karşı durarak projelerimize ve hizmetlerimize devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Basına kapalı olarak devam eden toplantıda Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ve İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi faaliyetler hakkında teşkilata bilgi verdi.

Anahtar Kelimeler:
AK PartiHakan Kobal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gürbüz 10 yıl önce

Başbakan Bayburt'a gelecekse, iki şeyi merak etmeyecek mi? Nedir onlar: Biri, Bayburt üniversitesinde başbakanın deyimiyle paralel yapılanma için ne yapıldığı? Diğeri, ilahiyat kökenli rektör tarafından, başörtülü bir öğrencinin hakkında tutanak tutarak, kadrosunun bulunduğu üniversiteden atılmasına neden olan bir öğretim elemanının Bayburt üniversitesinde bir fakülteye dekan olarak önerilmesi ve atanarak onurlandırılması.