İyi Parti, Bayburt İl Başkanını ve Arpalı adayını açıkladı

İyi Parti İl Başkanı Yılmaz Kırıcı'nın Bayburt Belediye Başkanı adayı olduğu için görevinden ayrılmasının ardından yeni il başkanı belirlendi.

İyi Parti, Bayburt İl Başkanını ve Arpalı adayını açıkladı

Bayburt Postası - İyi Parti İl Başkanı Yılmaz Kırıcı'nın Bayburt Belediye Başkanı adayı olduğu için görevinden ayrılmasının ardından yeni il başkanı belirlendi. İyi Parti Bayburt İl Başkanlığı son yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu üyesi Aydın Turgut'u Bayburt İl Başkanı olarak belirledi. 

Bugüne kadar Aydıntepe ilçesi için belediye başkan adayını açıklayan İyi Parti, Arpalı adayını da açıkladı. İyi Parti 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Arpalı Belediye Başkan Adayının Cihan Kosdik olduğunu duyurdu. İş insanı Cihan Kosdik, 2019 yılında yapılan seçimlerde Arpalı'dan Bağımsız Belediye Başkan Adayı olmuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nivli 3 ay önce

Hayırlı olsun iyiparti seçmeni başkanı bu cesaretinden dolayı onure edecektir yeni rekor bekliyoruz