İyi Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kırıcı

İyi Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kırıcı oldu.

İyi Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kırıcı

Bayburt Postası - İyi Parti Bayburt'ta İl Başkanı Yılmaz Kırıcı'yı Belediye Başkan Adayı gösterdi.  

Yılmaz Kırıcı adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi partimizin yaptığı istişare toplantısında, İYİ Parti Bayburt Belediye Başkan Adaylığım konusunda karar almıştır. İl Başkanlığını büyük bir onurla
yürüttüğüm partimizin, bundan böyle yerel seçimlerin son gününe kadar Belediye Başkanlığını kazanmak adına projelerimizle en iyi şekilde çalışacağımı belirtmek istiyorum. Şartların getirdiği zorunluluk, içimizdeki sorumluluk sözümüzdeki doğrulukla Allah utandırmasın. Sefer bizden, zafer Allah'tan diyerek başarmak adına hep birlikte çalışacağız”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 3 ay önce

Genel Başkan Seçim sonrası MHP ye katılamk için gün sayıyor. Yani Türkiye geneli oyu %5 civarı yani harç bitti yapı paydos sözünü meral abla bile bile meydana getirdi. Yıllarca aylarca 6 lı masada oturdu, Kılıçdaroğlunun yardımcısı seçime 9 ay kala adayımız kılıçtdaroğlu dedi naralar attı ama Meral abla 6 lı masada etkisiz eleman olarak masada habire ya yemek yemeye yada çay içmeye gitmişki adamlar son günde adayımız Kılıçtaroğlu diyorken o uyanıyor ve masaya kızıp terkediyor ve mahalli seçime tek başıma girecem diye hava atıyor. Kardeşim seçim bugün kaybedilir yarın kazanılır. bu Cumhurbaşkanlığı sisteminde her iki ayda bir seçim olacak diye hazırda beklenilmeli. Çünkü seçilen Cumhurreis ölürse hemen 2 ay içinde seçim olur yasa gereği onun için ittifaklar taze tutulmalı ve seçim akıldan çıkarılmamalı gerekirken meral abla geleceği görmekten uzak bir parti lideri ve Mayı 2023 seçimlerinde kendisinin elini kaldırdığı Ekrem ve Mansur başkanları şimdi kızıp onlaras rakipler çıkarıyor.