DEVA Partisi, Bayburt Merkez İlçe ve Aydıntepe İlçe Başkanını belirledi

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Bayburt İl Başkanı Avukat Can Kurban Aslan, partilerinin Bayburt Merkez İlçe Başkanlığına Sadettin Kurt, Aydıntepe İlçe Başkanlığına ise Nurullah Şentürk'ün getirildiğini açıkladı.

DEVA Partisi, Bayburt Merkez İlçe ve Aydıntepe İlçe Başkanını belirledi

Bayburt Postası - Parti binasında her iki teşkilat başkanına yetki belgelerini takdim eden Can Kurban Aslan, partilerine her geçen gün teveccühün arttığını ifade ederek, "Memleketi bu kötü yönetimin esaretinden kurtaracak irade DEVA kadrolarıdır" dedi. 

Can Kurban Aslan, konuşmasından şu ifadelere yer verdi:

"Bayburtun ve güzel memleketimizin daha fazla kötüye gidişine seyirci kalmamak adına bu memleket için neler yapabiliriz diye düşünen, dertlenen kardeşlerime, hemşehrilerime buradan açık bir çağrıda bulunuyorum. Memleketi bu kötü yönetiminin esaretinden kurtaracak iradenin DEVA kadroları ile gerçekleşeceğinden hiç kimsenin zerre şüphesi olmasın. Yeter ki bu çatı altında bir ve beraber olabilmenin gayreti içerisinde olalım. Güzel ülkemiz gündelik popülist siyasete kurban edilecek kadar basit ve sıradan ülke değildir. Günü kurtarmak adına siyaset yaparak, iç ve dış politikada saygınlığımızı rencide edecek yönetim zaafiyeti içerisinde bulunanlardan emaneti teslim alma vakti gelmiştir. Bu bilinç ve irade ile birlikte Bayburt'umuzun her bir karışında teşkilatlanarak ve üye sayımızı artırarak bütün vatandaşlarımıza DEVA partimizin ülke problemlerine yaklaşımını ve çözüm yollarını ayrıntıları ile anlatmaya çalışmaktayız. Bu kapsamda göreve gelmiş olduğumuz günden bu güne il, ilçe, bucak ve köy teşkilatlanması çalışmalarımız devam etmektedir. Bu kapsamda sayın Sadettin Kurt bey genel merkezimizin onayı ile Merkez İlçe Başkanımız olarak görevlendirilmişir. 6 aylık özverili ve başarılı çalışmaları neticesinde merkez ilçe yönetim kurulunu da oluşturmuş bulunmaktadır. Kısa bir süre sonra Merkez İlçe kongremizi de bütün hemşehrilerimizle yapmayı  sabırsızlıkla beklemekteyiz. Teşkilatlanma çalışmalarımız kapsamında güzel ilçemiz Aydıntepe’ye de sayın Nurullah Şentürk bey genel merkezimizin de onayı ile ilçe başkanı olarak görevlendirilmiştir. Kıymetli başkanlarımıza tekraren görevlerinde muvaffakiyetler dileyerek bütün hemşehrilerimizi DEVA Partisi çatısı altında birleşmeye davet ediyorum."


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Burak topçu 2 yıl önce

Nurullah abi başarılar dilerim . Hayırlı olsun