CHP Bayburt İl Örgütü'nden "Tuzlu Su" mevki ve köprü açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı Haktan Yücel, Çayırköprü ve Değirmencik köyleri sınırında yer alan 'Tuzlu Su' mevkisinin sahipsizliğine dikkat çekti.

CHP Bayburt İl Örgütü'nden "Tuzlu Su" mevki ve köprü açıklaması

Bayburt Postası - Halkın Çoruh Nehri'nden geçmek için yaptığı köprünün tehlike arz ettiğini ifade eden Yücel, mağduriyetin giderilmesi gerektiğini belirtti.

İşte o açıklama:

"Kıymetli Bayburt halkı Çayırköprü ve Değirmencik köylerimizin sınırından Çoruh'un bir kolu geçmektedir. Burada bulunan ve "Tuzlu Su" mevkiisi diye bilinen yer özellikle yaz aylarında yerli turistlerin, Bayburt halkının hem kamp alanı, hem piknik alanı olarak yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Ancak köy halkının bu nehir üzerine yaptığı iptidai köprü tehlike arz etmekte olup, özellikle buraya gelen çocuklar ve yaşlılar için risk oluşturmaktadır. Bilindiği üzere Çayırköprü köyü Aydıntepe İl Genel Meclisine, Değirmencik köyü Bayburt İl Genel Meclisine bağlıdır. Ne yazık ki bu doğal güzelliğe kimse sahip çıkmıyor. Çayırköprü ve Değirmencik halkı kendi imkanları ile korumaya çalışmakta. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bütün il ve ilçelerimizdeki mağduriyetleri ve hizmet eksikliğinin takipçisi olacağız. Halkımız iyi hizmet alması için yanında olacağız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 3 ay önce

Çay ocağı işletenler tuzlu suyun çayı çok demli oluyor. Çaydanlığa fazla çay atmadan. Yani çay kilosu 150 tl ye dayandı ve oranın suyundan az çay koyarak demli çay yapılmakta.

Avatar
Abbas 3 ay önce

İYİKİ VARSIN HAKTAN BAŞKAN . .