CHP Bayburt İl Başkanlığı'na Adil Uzunhan seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanlığı'nda iki adaylı olağanüstü genel kurul heyecanı yaşandı.

CHP Bayburt İl Başkanlığı'na Adil Uzunhan seçildi

Bayburt Postası - CHP Bayburt İl Başkanlı binasındaki konrede mevcut başkan Haktan Yücel ile Adil Uzunhan yarıştı.

CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç'ın divan başkanlığını üstlendiği kongrede oy kullanan 39 delegenin 22 oyunu Adİl Uzunhan, 16 oyunu ise Haktan Yücel aldı. 1 oy geçersiz sayıldı. 

CHP Bayburt İl Başkanlığına seçilen Adil Uzunhan'ın yönetim kurulunda; Burhaneddin Uzunhan, Recep Umutoğlu, Hatem Konak, Yusuf Durmuş, Mert İsmail Eraslan, Salim Cefa, Adem Batmaz, Ömer Çoruh, Maksut Erol, Mutlu Kahraman, Hasan Konca, Ali Nuri Dak, İskender Tüver, İbrahim Erdem, Ünal Karakuş, Hakan İlhan, Ejder Karahan, Bülent Aydemir, Yusuf Nas, Adnan Üçeş görev aldı.

Sonuçların açıklanmasının ardından delegelere teşekkür eden Adil Uzunhan, 1980 yılından bu yana yönetim kurulu üyeliklerinde bulunduğu, iki kez genel merkez delegeliği yaptığı partisinde il başkanı olarak görev almaktan onur duyduğunu söyledi. Uzunhan, CHP'yi Bayburt'ta daha güçlü bir parti haline getirebilmek için yönetim kurulu üyeleri ile katkı sağlayacaklarına ve CHP'nin iktidar yürüyüşüne Bayburt'tan katkı sunacaklarına değindi. 

Öte yandan CHP Bayburt İl Başkanlığına seçilen 1951 doğumlu Adil Uzunhan, Harmanözü köyünde 18 yıl muhtarlık görevinde bulundu. Uzunhan, 40 yıldır da CHP Bayburt İl yönetimlerinde görev yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ozan 2 yıl önce

Sayın Başkan başarılar.

Avatar
Ozan 2 yıl önce

mazot olmuş 27tl, dolar 18.3tl ama akp hayalleri gerçekleştirdiğini iddia ediyorda kim enflasyonu %80 hayal ettiki gerçek oldu

Avatar
turan 2 yıl önce

bu seçim chp oy patlaması yapacak...