CHP Bayburt Belediye Başkanı Kubilay Erel

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanlığı aday tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye Başkan adayının projelerini de açıkladığı toplantıda, bir il genel meclis üyesi adayı ile bir belediye meclis üyesi adayı da kamuoyuna duyuruldu.

CHP Bayburt Belediye Başkanı Kubilay Erel

Bayburt Postası - Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanlığı’nda aday tanıtım toplantısı gerçekleşti. CHP, Bayburt Belediye Başkan Adayı olarak Kubilay Erel’i belirlerken, Bayburt İl Genel Meclisi Adaylığına Maksut Erol’u, Belediye Meclis Üyeliği adaylığı için de Avukat Sercan Türker’i açıkladı.

Parti binasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan aday tanıtım toplantısında konuşan CHP Bayburt İl Başkanı Haktan Yücel, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin Bayburt ve Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulundu. 

İl Başkanı Haktan Yücel, “Her geçen gün eriyen nüfusumuzdan, kötüleşen ekonomimizden, umutsuz gençlerden, mutsuz ev hanımlarından ve sosyal donatıların yetersizliğinden şikayetçi aile, memur, esnaf, çiftçi ve emekçilerin dertlerine derman olmak için sosyal belediyeciliğin ön plana koymuş refah düzeyini yükseltecek kadrolarımız ile Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerel seçimlere dolu dizgin, heyecanlı ve iddialı bir şekilde hazırız” şeklinde konuştu.   

CHP Bayburt Belediye Başkanı Kubilay Erel ise, Genel Başkan Özgür Özel ve Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’e teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Bayburt’la ilgili hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı adaylık yolunda destek istedi. 

Bayburt’un tarih kokan sokakları, zengin kültürel mirası ve doğal güzellikleriyle öne çıkan bir şehir olduğu söyleyen Kubilay Erel, Bayburt’u daha çağdaş, daha yenilikçi ve daha sürdürülebilir bir şehir haline getirmek adına aday olduğunu dile getirdi. 

Neler vaat etti?

Katılımcı bir yönetim ilkesiyle hareket edeceklerini söyleyen Erel, Bayburt için düşündüğü projeleri de açıkladı. 

Erel, belediyeye ait 30 kişinin istihdam edileceği su plastik enjeksiyon ve dolum tesisi açacaklarını, topraksız tarım yapacaklarını, yeni bir belediye hizmet binası ile otogar yapacaklarını, kapalı oyun parkı, düğün salonu, yeni otoparklar inşa edeceklerini belirtti. 

Bayburtspor’a el atacaklarını ve acil çözüm üreteceklerini söyleyen Erel, belediyeye ait kreş ve anaokulu, mevcut belediye binasının eğitim merkezi olarak halkın hizmetine sunulması, engelli vatandaşlar içim üst geçitlere asansör kurulması, Kopuz bölgesinde yüzmek için plajlar oluşturulması, Bayburt taşından ticari iş hanı yapımı gibi projelerini paylaştı. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemil 5 ay önce

hayırlı olsun memleketimize...

Avatar
Ugur 5 ay önce

Hayırlı olsun Bayburt için böyle proje üretilmesi çok güzel, hani çeketimi assam kazanır mantığı yok. Hükümet sloganları ile seçime hazırlamaktan yok. Hep destek tam destek.

Avatar
sefil 5 ay önce

kendileri partilerine oy vermiyor seçimde yatıyorlar oyanı buyanı demem o ki ayakta dik dursunlar bayağı oy alırlar inanın

Avatar
Tulin 5 ay önce

Bayburt ta butun topraklar verimli kullanildi da, tarim yapacak bir yer kalmadi mi ki, Kubilay topraksiz tarim vaad ediyor? Topraksiz tarim, topragin az oldugu yerde yapilir..Once , topragin verimli kullanilmasi icin birseyler yapsin.. Sirf, soz olarak cagdas gorundugu icin boyle bir vaadde bulunan adamin hic birsey yapmayacagi acik..tipik chp li..bol laf az is..basari sifir !