Celal Kabak: "Aydıntepe Hükümet Konağı projesinde vatandaşlar mağdur ediliyor"

Saadet Partisi Aydıntepe İlçe Başkanı Celal Kabak, Aydıntepe Hükümet Konağı inşaatının yapılacağı alanla ilgili açıklama yaptı.

Celal Kabak: "Aydıntepe Hükümet Konağı projesinde vatandaşlar mağdur ediliyor"

Bayburt Postası - Celal Kabak, projenin uygulanacağı yerin hemen arkasında yer alan 900 metrekarelik metruk alanın kamulaştırılmamasının vatandaşları mağdur ettiğini belirtti.

Projenin yapıldığı alanın arkasında yer alan PTT binasının da işlevini yitireceğini ifade eden Kabak, bu alanın kamulaştırılması halinde hem vatandaşların mağduriyetlerinin giderileceğini, hem de binanın ileriye yönelik park ve ulaşım sorunlarının ortadan kalkacağını belirtti.   

Saadet Partisi Aydıntepe İlçe Başkanı Celal Kabak'ın açıklaması şöyle:

"İlçemize yapılacak olan Yeni Hükümet Konağı Hizmet Binası için yıllardır devam eden girişimler nihayet sonuçlanmış ve Yeni Hükümet Konağı Binası için çalışmalar başlamıştır. Bugüne kadar emek veren ve takip eden bütün büyüklerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Ancak yapılması planlanan hizmet binasının konumu itibariyle neredeyse İlçe merkezinin en işlek caddesinde yola zemin olması, ileride doğacak ulaşım ve park sorunlarını da şimdiden düşünmemiz gerektiğini hatırlatmaktadır. Ayrıca hemen arkasında faaliyette bulunan PTT hizmet binasını da neredeyse konum olarak işlevsiz hale getirmektedir. Hizmet binası için planlanan alanın hemen arka tarafında bulunan yaklaşık 900 m2 alandaki metruk yapıların kamulaştırılarak, bu eserin yaklaşık 10-15 metre geri çekilmesiyle hem bu binanın ileriye yönelik park ve ulaşım sorunlarını çözmesi hem de binanın arka kısmında kalacak olan arsa sahiplerinin mağdur edilmemesi adına elzemdir.

Yine yapılacak olan hizmet binasının, yola zemin olması neticesinde alt kısımdan geçen derenin ıslahı için ayrılan masraf ile de kamulaştırmanın yapılması düşünülebilir. İlçemiz adına her türlü fedakarlıktan kaçınmayan çok kıymetli yetkililerimizin bu mağduriyet ve ileride çözümü neredeyse mümkün olmayan olası sorunlar için hassasiyet göstererek bu hizmet binasının konumu hususunu tekrar gözden geçirmelerini rica ediyor, katkılarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman 2 yıl önce

Teşekkür ederiz Celal bey, muhalefet dediğin böyle olmalı tüm Aydıntepeli hemşehrilerim adına teşekkür ederim.

Avatar
Vatandaş 2 yıl önce

Gayet mantıklı ve makul bir öneri yapım aşamasında farklı fikirler alıp sonrasında problem yaşamamak adına değerli bir katkı sunmuş umarım yetkililer doğru olanı yapar.

Avatar
Aydıntepeli 2 yıl önce

Sayın Başkana teşekkür ederiz.Ak Partiye oy veren bir seçmen olarak bizim ilçe Başkanımızdan beklenen adımı siz attınız Partim adına üzgünüm.