AK Parti'den açıklama: Bayburt adayı 15 Ocak'ta açıklanacak

AK Parti Bayburt İl Başkanlığı, Bayburt Belediye Başkanı adayının 15 Ocak 2024 tarihinde açıklanacağını duyurdu.

AK Parti'den açıklama: Bayburt adayı 15 Ocak'ta açıklanacak

Bayburt Postası - Saatler önce AK Parti Bayburt Belediye Başkanı adayı Abdurrahman Polattimur olarak açıklandı, parti yönetimi tarafından Abdurrahman Polattimur ismi kamuoyuna duyuruldu. Polattimur da Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak aday tanıtım toplantısı katılmak için İstanbul'a hareket etti. 

AK Parti Bayburt İl Başkanlığından edinilen bilgiye göre ise, Bayburt 7 Ocak'ta yapılacak olan aday tanıtım toplantısı programından çıkarıldı ve 15 Ocak 2024 tarihinde yapılacak olan aday tanıtım toplantısına dahil edildi. 

Öte yandan 7 Ocak'ta yapılacak programdan yoğunluk dolayısıyla Bayburt'la birlikte birkaç ilin daha çıkarıldığı öğrenildi. 

Anahtar Kelimeler:
Abdurrahman Polattimur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cem 4 ay önce

hükmü başkana hayırlı olsun

Avatar
Davut 4 ay önce

Böyük şehir ya ondan sona kaldı.
Asıl hedef İstanbul.
Ama istetmeyide kırmamak için Bayburt mhaaaaapeye bırakılmalı. Burda rant yok. 7 ay kışı olan bir memlekette ne olur. Akıllı ve zenginleri tası tarağı toplayan gidiyor. Bayburt'a da köyünü, tarlasını, tumbunu, damını, malını, davarını bırakan/satan bunlarla şeherde bir ev alıp oturanlar göç ediyor.Ev kiraları bir anda beşbin onbin yükseldi.40-50 tane zincir market var. Pahalılık aldı başını gidiyor.