Cemal amcadan haber yok

Alzheimer hastası 80 yaşındaki Cemal Kızıl’dan 39 gündür haber alınamıyor.

Cemal amcadan haber yok
Bayburt Postası – Bayburt’ta 26 Mart’tan beri kayıp olan Cemal Kızıl, bulunamadı. Bir gözü görmeyen Alzheimer hastası 80 yaşındaki Cemal Kızıl’dan haber alınamıyor.  

39 gün önce kayıp ilanı verildikten sonra polis ve jandarmanın yaptığı arama çalışmalarından bir sonuç çıkmazken, Kızıl’ın yakınları tarafından arama çalışmaları sürdürülüyor.

İddiaya göre, Bayburt merkez Şingah mahallesi sakinlerinden Cemal Kızıl, 26 Mart’ta ayrıldığı evine bir daha dönmemişti. Polis ve jandarmanın aramalarına rağmen halen izine rastlanamayan Cemal Kızıl’ın kaybolmasının ardından 39 gün geçti. En son üzerinde kahverengi ceket, siyah pantolon bulunan Cemal Kızıl’ı görenlerin en yakın polis merkezine başvurmaları veya 0532 582 25 56 - 0536 277 10 16 irtibat telefonlarına haber vermeleri bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
Cemal Kızıl
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.