Şahit Fatih Kostik, mezarı başında anıldı

1995 yılında Kuzey Irak'ta teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Fatih Kostik, şehadetinin 26. yılında mezarı başında anıldı.

Şahit Fatih Kostik, mezarı başında anıldı

Bayburt Postası - Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği, şehitleri ölüm yıldönümlerinde anma programlarına devam ediyor. 

Arpalı'da gerçekleşen programda ŞAGDER Başkanı Selami Köksal tarafından Fatih Kostik'in özgeçmişi okundu. 1971 doğumlu olan Şehit Piyade Komando Onbaşı Fatih Kostik'in 1971 yılında Bayburt'ta doğduğunu, Bayburt Endüstri Meslek Lisesi'ni bitirdikten sonra, Hakkari Şemdinli'ye askerlik görevini yapmak için gittiğini ve 5 Temmuz 1995 günü Kuzey Irak'ın Mezi Siyakeri Bölgesi'nde yapılan çatışmada şehit düştüğünü belirten Köksal, "Şehidimiz Fatih Kostik'i unutmadık, unutturmayacağız. Ruhu şad olsun" dedi. 

Kuran-ı Kerim okunarak, dualar edilen programa, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne Sosyal Hizmet Merkezi Kuruluş Müdürü Hazar Altundaş, İlçe Jandarma Komutanı Rıfat Eryiğit, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Aksoy, şehidin ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Fatih Kostik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.