Bayburt'ta Kuran-ı Kerim okuma yarışması

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü liseler arası Kur’an-ı Kerim okuma yarışması düzenlendi. Eğitim Bir-Sen, Türk Eğitim Sen, Teç-Sen, Eğitim-Sen, Eğitim İş-Sen şubelerinin sponsorluğunda gerçekleşen yarışmaya 11 lise katıldı. Yarışmada Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden Abdullah Lüleci birinci, Korkut Ata Lisesi'nden Selim Mercimek ikinci, Anadolu Lisesi'nden Havva Dursun ise üçüncü oldu...

Bayburt'ta Kuran-ı Kerim okuma yarışması
Bayburt Postası - Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü liseler arası Kur’an-ı Kerim okuma yarışması düzenlendi. Eğitim Bir-Sen, Türk Eğitim Sen, Teç-Sen, Eğitim-Sen, Eğitim İş-Sen şubelerinin sponsorluğunda gerçekleşen yarışmaya 11 lise katıldı.

Şair Zihni Kültür Merkezi'nde yapılan programda bir konuşma yapan Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, amaçlarının gençleri milli, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren, ailesini, vatanını ve milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş vatandaşlar olarak yetiştirmek olduğunu söyledi.

Doğan, yarışmaya katkı sunanlara teşekkür ettiği konuşmasında, “Hazreti Peygamber ile başlayan Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma geleneğinin devam etmesi için çaba gösteren öğrencilerimizi, okul idarecilerimizi ve öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenlerimizi kutluyorum” diye konuştu.

11 liseden 1’er öğrencinin katıldığı yarışmanın jüri başkanlığını İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hayri Kocabey, jüri üyeliklerini ise; Davut Çakır, Hasan Demir, Basri Topsakal, Boran Çayır ve Adil Kacır yaptı.

Yarışmada Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden Abdullah Lüleci birinci, Korkut Ata Lisesi'nden Selim Mercimek ikinci, Anadolu Lisesi'nden Havva Dursun ise üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere altın ödüllerini Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Milletvekili Bünyamin Özbek ve Belediye Başkanı Hacı Ali Polat verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.