Bayburt Vakfı, iftar sofrasını bu yıl Bayburt'ta kurdu

Bayburt Eğitim, Kültür ve Hizmet Vakfı, iftar sonrasını Bayburt'ta kurdu.

Bayburt Vakfı, iftar sofrasını bu yıl Bayburt'ta kurdu

Bayburt Postası - Bayburt esnafına önemli katkı sunan etkinlik vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gördü.

Cumhuriyet caddesinin masalarla donatıldığı iftar programında yüzlerce kişi aynı anda iftar açtı.

Bayburt Vakfı Başkanı Başkanı İsrafil Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu üyelerinin katıldığı iftar öncesi Kuran-ı Kerim okunarak, dualar edildi. 

Bayburt Vakfı Genel Sekreteri Levent Ayaz, iftar öncesi yaptığı konuşmada, her yıl İstanbul'da kurulan geleneksel iftar sofrasını bu yıl Bayburt'ta kurarak, Bayburt esnafına katkı sunmayı amaçladıklarını söyledi. Bayburt'ta Ramazanların çok daha güzel geçtiğini söyleyen Ayaz, Bayburt'un Ramazan günlerine renk katan 'onbeşi' geleneğine de katkı sunmak amacıyla, vakıf olarak çocuklara onbeşilik dağıttıklarını aktardı.

Ramazan ayının beraberlik ruhunu birlikte getirdiğini dile getiren Ayaz, iftar programına katılan herkese teşekkür etti. 

Ayaz'ın konuşmasının ardından ezanın okunmasıyla yüzlerce kişi aynı anda iftar açtı.

Bayburt Belediyesi tarafından Saray Bahçesi'nde kurulan iftar çadırının bugünkü yemeğini de üstlenen Bayburt Vakfı, ayrıca kent merkezindeki lokantaları da vatandaşların hizmetine sundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2 yıl önce

Acaba merak ediyorum bu yemeklerin altında hangi siyasi ameller var milletvekili adayı mı yoksa belediye başkanlığı mı ?

Avatar
İSMAİL 2 yıl önce

Allah kabul etsin güzel bir organizasyon fakat yer olarak yanlış caddede verilmesi gösteri ve insanları madur etmenin kimsenin hakkı yoktur sentetik sahada verilse idi şahsen ben köyden gelip evime gitmek için saat kulenin orda başka yöne yönlendirilip 1 dakikalık yolu 25 dakika gitmeme vesile oldunuz her yolu kapatmanın hiçbir izahı yoktur gösteri siyasi rant birileri kazanacak diye caddeyi kapatanları kınıyorum

Avatar
Murat 1 2 yıl önce

Siyasi parti temsilcilerini (chp, iyi parti) protokol önündeki masada oturttun, iftara başlandı, akp genel başkan yardımcısı erkan kandemir ve saz ekibi sonradan habersizmiş gibi ezandan 9 dakika sonra geldi ve onları protokola aldın. Bu yüzden sen samimi değilsin.

Avatar
Nivli 2 yıl önce

İşine gelirse biz Bayburtluyuz yürürken de yoldan yururuk yemek yerkende ne baba kaldırıma mı çıksaydı lar

Misafir Avatar
İSMAİL 2 yıl önce @Nivli

Yolun ortasında yemeğe gezmeye devam edin o zaman yapcak bişey yok vesselam

Beğenmedim! (0)
Avatar
Murat 2 yıl önce

Sen düzgün biri değilsin, samimi de değilsin, Bayburtlu da olamazsın. Senin gibilere yalama yapmış cıvata derler. Kuranların üzerine ismini yazacak kadar beyinsizin. Ve senin bu şehir üzerindeki hesapların hayatta tutmayacak, bunu bilesin.

Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

ALLAH KABUL ETSİN. AFİYET OLSUN...

Avatar
Ozan 2 yıl önce

Bayburt a başka kalıcı eser bırakmışmışlar. Yoksa günlük bir proje ile gel geç işler. Bari çoruh nehri üzerinde bir proje yapaydılarda tıpkı çoruh u mermerlerle mahvederler gibi tarihe geçseler. Yoksa iftar yemeği verip tarihe geçmek zor. Yenilen unutulur suya atılan PARA akıllarda kalır. Tıpkı çoruh u sınırlamaya kalkanlardan hesap sorar doğa. Sormuş işte yürüme yolunu kanala çevirip su altında bırakmış.

Avatar
Gençlik 2 yıl önce

Bir dönem aday adayı olan bu arkadaş, aday olmayınca sırra kadem basmıştı. O dönem danışmanlığını yapan arkadaşım Muhammet Hanefi Cansız, bir siyasi partinin örgütlerine ne çektirdiğini daha iyi bilir. İsrafil bey aday olursan, seçim akıbetin Fatih beyden beter olur. Bence deneme bile...