Bayburt, değerli evladı Abdulkadir Topsakal'ı uğurladı

Bayburt esnafının güler yüzlü temiz simalarından Abdulkadir Topsakal (47), yakalandığı amansız hastalık sonrası hayatını kaybetti.

Bayburt, değerli evladı Abdulkadir Topsakal'ı uğurladı

Bayburt Postası - Şair Celali caddesinde uzun yıllardır züccaciyecilik yapan, üstün insani hasletleri ile tüm Bayburt'un sevgisini kazanan Abdulkadir Topsakal, tedavi gördüğü İstanbul’da hayatını kaybetti.

Yaklaşık iki aylık bir zaman zarfında hastalık teşhisi konan Topsakal, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesinin ardından, bugün doğup büyüdüğü Kaleradı mahallesinde toprağa verildi.

Öğle namazına müteakip Kaleardı camide kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedilden Topsakal'ın cenazesine binlerce Bayburtlu katıldı.

Başta kederli baba Adnan Topsakal olmak üzere kardeşleri Ragıp ve Ahmet Topsakal'a, eşine, evlatlarına, arkadaşlarına, sevenlerine başsağlığı dileriz. Allah'ın rahmeti üzerine olsun. 

Fotoğraflar: İlyas Serdar Kalekahyası, Osman Burak

Anahtar Kelimeler:
Abdulkadir Topsakal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hacı Ahmet 2 yıl önce

Çok değerli, her zaman güler yüzlü, yardım sever ve maneviyatçı bir abimizdi, Allah Rahmet eylesin. Ölüm biz Müslümanlar için geçici bir hasretin başlangıcı, Ailesi ve sevenleri ile Cennette buluşur İnşAllah.

Avatar
Mehmet 2 yıl önce

Bizden razımısın Kadir Ağabey,
Bizlere hakkını helal edermisin...

Avatar
Murat Hoso 2 yıl önce

ALLAH rahmet eylesin makamı cennet olsun çok değerli bir insandı

Avatar
Hüseyin 2 yıl önce

Kardeşimize Allah rahmet ve merhamet eylesin. Yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.

Avatar
Fazli Karaca 2 yıl önce

Mekanın cennet olsun insAllah güzel kardeşim

Avatar
Bayburtlu 2 yıl önce

Bu genç yaşında bu kadar sevilen bir sima olmak.. Allah cümle günahlarını affetsin. Mekanını cennet eylesin, makamını al-i eylesin. Arkasından böyle anılan bir insan olmak ne güzel. Geride bıraktığı ailesine sabırlar diliyorum.