Başkan Memiş, toplu iftara katıldı

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Ramazan ayı nedeniyle organize edilen iftar etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Memiş, toplu iftara katıldı
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Ramazan ayı nedeniyle organize edilen iftar etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Taşhan’da düzenlenen iftar yemeğine eşi ve çocukları ile birlikte katılan Belediye Başkanı Memiş, halka iftar yemeği dağıttı. İftarın ardından vatandaşlarla sohbet eden Başkan Memiş, yaptığı açıklamada, Ramazan boyunca tarihi Taşhan’da hayırseverlerin katkılarıyla Bayburt Belediyesi tarafından iftar yemeği verildiğini söyledi. Başkan Memiş, “Ramazan ayı böylesi birlikteliklerle anlamlanıyor, huzur etkisi artıyor. Bu huzur ve mutluluk ve iftar sevincini görmek bize yetiyor. Ramazan süresince belediyemizin organize ettiği iftar etkinliğine maddi ve manevi katkı sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
TaşhanIftarMete Memilş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
musa 10 yıl önce

eskiden insanlar böyle yerlerde yemek yemeye utanırlardı bu fakirin fukaranın hakkı derlerdi ya fakir çoğaldı yada fakirin hakkını yiyen çoğaldı

Avatar
Kaan 10 yıl önce

Çok yapmacık...