Bayburt polisinden kaçak çay operasyonu

Bayburt’ta polisin yaptığı yol uygulamasında piyasa değeri 300 bin lira olan 17 ton 760 kilogram kaçak çay ele geçirildi.

Bayburt polisinden kaçak çay operasyonu
Bayburt Postası - Bayburt’ta polisin yaptığı yol uygulamasında piyasa değeri 300 bin lira olan 17 ton 760 kilogram kaçak çay ele geçirildi.

Bayburt Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gümrük kaçakçılığıyla mücadele çalışmaları kapsamında yol uygulaması yapıldı. Faturaların usulüne olmadığı görülen yük taşıyan tır arandı. Aramada 620 adet çuval ve toplamda 17 ton 760 kilogram siyah dökme çay ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan tır sürücüsü ile yanındaki kişi, haklarında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefetten işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

İl Gıda , Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne teslim edilen gümrük kaçağı çayın piyasa değerinin yaklaşık 300 bin lira olduğu bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.