Başkan Şentürk: "Aydıntepe'mizin huzurunu bozmaya çalışanlar var!"

Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, belediyenin çalışmaları doğrultusunda hayata geçen projeleri bazı çevrelerin sahiplenmek istediğini belirterek, "Emeklerimizin ne kadar değerli olduğunu, sahiplenilme çabalarından daha iyi anlıyoruz" dedi. 

Başkan Şentürk: "Aydıntepe'mizin huzurunu bozmaya çalışanlar var!"

Bayburt Postası - Şentürk yaptığı açıklamada, "Kendilerini kurumlar üzerinde gören, kendi iradesi ile hareket edemeyip başkalarının siyasi figüranı haline gelen, çalışmayı bir köşeye bırakmış, insanların huzurunu bozmaktan öteye geçemeyen şahısların sözleri belediyemizi takip eden halkımız tarafından da itibar görmeyecektir" ifadelerini kullandı. 

Şentürk'ün açıklaması şöyle:

"Özellikle son zamanlarda sosyal medya üzerinden ve yerelde, aklını başkalarına kiraya vermiş, başkalarının yalanlarını kendi sözleriymiş gibi söyleyen, ilçemizi yönetmeye talip olan şahıslar tarafından algı oluşturulmaya çalışıldığını ibretle izliyoruz.

Belediye başkanlığımız döneminde yoğun gayretlerimiz sonucunda ilçemize kazandırdığımız ve kazandıracağımız, Aydıntepe-Arpalı-Bayburt Yolu, Aydıntepe Entegre Devlet Hastanesi, Aydıntepe Halk Eğitim Merkezi Binası, Aydıntepe-Aşağı Kırzı-Bayburt Yolu ve Gümüşdamla Göleti vb. birçok proje için emeklerimiz hiçe sayılmış ve belli bir grup tarafından emeklerimize sahip çıkılmaya çalışılmıştır.

Eleştiriye her zaman açığız ama karanlık gölgelerin kirli algılarına karşı belediyemizin ve çalışma arkadaşlarımızın emeğini hiçe sayanlara, belediyemizin gayretleri ile yapılan çalışmaları kendilerine mal edenlere karşı belediyemiz tarafından açıklama yapmak gereklilik haline gelmiştir.

*Aydıntepe-Arpalı-Bayburt Karayolu: Göreve başladığımız tarihten önce tek şerit olarak yapılan ve büyük eksiklikleri bulunan karayolu, belediyemizin gayretleri sonucu, Aydıntepe-Arpalı arası duble yol olarak yeniden projelendirilmiş ve belli bir kısmı yapılmıştır. Devletimiz başlattığı ekonomik kısıtlamalar nedeniyle yatırımların durdurulması sonucu yarım kalmış ancak devamının yapımı için gerekli görüşmeler tekrar yapılmıştır.

*Aydıntepe Entegre Devlet Hastanesi: halkımızın isteği, belediyemiz ve personelinin yoğun gayretleri sonucu, ilçemize hastane kurulabilmesi için belediyemiz tarafından bütün yeterlilikler (Nüfus, İskân Uygulamaları, İmar Uygulamaları) sağlanmıştır. Bu çalışmalarımıza ek olarak, hastanemizi ilçemize kazandırmak için belediyemiz tarafından 5000 metrekare arazi bedelsiz olarak hastaneye tahsis edilmiştir.

*Aydıntepe-Aşağı Kırzı-Bayburt Yolu: Göreve geldiğimizden beri her toplantıda, her ziyarette ve özel olarak yaptığımız görüşmelerimizde dile getirdiğimiz Aydıntepe-Aşağı Kırzı-Bayburt yolu gayretlerimiz sonucunda yeniden yapılması kararlaştırılmış, projelendirilmiştir ve en kısa sürede yapımına başlanacaktır.

*Gümüşdamla Göleti: 2016 yılında yapılan görüşmelerin sonucunda 2017 yılında DSİ yatırım heyeti tarafımızca karşılanmış, heyet ile bir dizi çalışmalar yapılmıştır. Yapılan çalışmalar sonucunda heyet, belirli bölgeler içinden Gümüşdamla bölgesini uygun bulmuş, projelendirme ve fizibilite çalışmaları tamamlanmış olup, ihale aşamasına gelmiştir.

*Yeşil Yol Projesi: Proje kapsamı dışında kalan Aydıntepe İlçe Merkezi geçiş güzergahı belediyemiz girişimleri sonucunda proje kapsamına alınarak Aydıntepe Meslek Yüksekokulu Başlangıç noktası seçilmiş, İncili Köyü girişine kadar projeye dahil edilmiştir.

*Halk Eğitim Merkezi Binası: İlçemize kazandırılan Halk Eğitim Binası, Belediye Başkanlığımız ve Dönemin İlçe Kaymakamı Selçuk Haskırış’ın yoğun gayretleri sonucu ilçemize kazandırılmıştır.

Kendilerini kurumlar üzerinde gören, kendi iradesi ile hareket edemeyip başkalarının siyasi figüranı haline gelen, çalışmayı bir köşeye bırakmış, insanların huzurunu bozmaktan öteye geçemeyen şahısların sözleri belediyemizi takip eden halkımız tarafından da itibar görmeyecektir. 

Tavsiyemiz odur ki, enerjinizi yalan ve iftiraya değil, ilçemiz adına yapılan hizmetlere harcamanız daha doğru olacaktır. 

Emeklerimizin ne kadar değerli olduğunu, sahiplenmeye çalışmanızdan daha iyi anlıyoruz.

Bizler, ilçemizi sizlere yakışır biçimde geliştirmek, çocuğundan gencine, gencinden yaşlısına herkesin yüzünün güldüğü bir Aydıntepe oluşturmak, vatandaşın isteklerine cevap verebilmek, problemlerine çözüm ortağı olabilmek için çalışacağız. Saygılarımızla…"

Anahtar Kelimeler:
Haşim Şentürk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 3 yıl önce

Bu hizmetler il ozel idaresi karsyollari ve bakanlıklar tarafindan yapilmasi gerekiyor, belediye yaptiysa ne mutlu...

Avatar
Veli 3 yıl önce

Eğer bir hizmeti gerektiği için değilde sadece oy hesabı yaparak, devletin parasını kendi cebinden vermiş gibi siyasete alet edeni de bu aldatan ve kandıranlarda gördüm.Adamların terk dertleri oy başka bir şey değil. Burdan nasıl pay çıkarırız hesabındalar. Başkan Allah yardımcın olsun. Bunların oy için akıllarından geçenler şeytanın aklına gelmez. İkinci dönemin halâ bunları tanımadın mı.

Avatar
Deli Veli 3 yıl önce

İsim ver başkanım gölgeleri bırak da isim ver!

Avatar
misafir 3 yıl önce

Bundan önçeki belediye başkanı da gördük on beş sene yi heba etti. Hizmet nasıl yapılır mış görün .Haşim bey durmak yok yola devam...

Avatar
Yorumcu 3 yıl önce

Hizmet denilince akıllara bina, çevre düzenlemesi vs. gelmektedir. Aydintepede yapılan hizmetleri anlamak için size bir ölçü: koskoca ilçenin ilkokulu ortaokulu birleştirilmiş sınıflara dönmek üzereyken yukarıda ifade edilen hizmetleri hem de kendi katkısının sorgulandigi bir durumda başkan basini iki eli arasına almalı ve düşünmelidir. Eger cesareti varsa.