SONAR anketi açıklandı: Hükmü Pekmezci en başarılı başkanlar arasında

SONAR Araştırma Şirketi, en başarılı belediye başkanlarını belirledi.

SONAR anketi açıklandı: Hükmü Pekmezci en başarılı başkanlar arasında

Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci de o listede 4. sırada yer aldı. 2019 mart ayında 11 bine yakın oy olarak Bayburt Belediye Başkanı olan Hükmü Pekmezci, 2.5 yılı geride bıraktığı görevinde SONAR tarafından yapılan ankette en başarılı 4. il belediye başkanı oldu. 

Büyükşehirlerin ayrı değerlendirildiği ankette, büyükşehir dışındaki il belediye başkanlarının da başarı durumu ölçüldü. CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yüzde 68.3 oranıyla bu kategoride en başarılı belediye başkanı olarak belirlendi. Bu sıralamayı yüzde 64.2 ile AK Partili Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, yüzde 62.4 ile AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yüzde 61.1 ile MHP’li Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci izledi. CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan 60.8 ile listenin 5.sırasında yer alırken, CHP’li Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan yüzde 58.7 ile 6, CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin yüzde 53.8 ile 9.sırada yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemil 3 yıl önce

Yaz aylarında Bayburt'ta gördük başarıyı. Salgın günlerinde yapılmayan yollar, yaz tatilinde yapılmaya başlanmış millete adeta ceza verilmiş. Bir önceki belediye başkanı zatı muhteremin Cumhuriyet Caddesinde yaptığı zulme çözüm bulamayan başkan başarılı sayılamaz. Saat Kulesi civarında bir iki araç karşılaştığında , bir ucu Şingah, bir ucu Askerlik Şubesi, bir ucu eski Sümer Bank diğer ucu Unutulmaz Caddeden Bent köprüsüne kadar kuyruklar oluşuyor. Alıyorlar anket haberlerini, gönderiyorlar birilerini yada sosyal medyadan haberleşerek oy kullanıyor kendilerini başarılı göstermeye çalışıyorlar. Dalga geçmeyin, artık kimse algılara kapılmıyor görüyor ve korkmadan konuşuyor sokakta.

Avatar
Ali ANLAR 3 yıl önce

Böyle başarılar duydukça benim de baş ağrılarım oluyor. Başkanlık süresi yarıyı geçmişken Vadettiği şeylerin onda birini yap(a)mayan birisi başarılı görülüyorsa Futbol milli takımı da başarılıdır. Yarın en başarılı teknik Direktörler arasına Şenol Güneş de girerse o zaman şaşırmayalım.

Avatar
MTK 3 yıl önce

Anketi kim yaptı. nasıl yaptı bilmiyorum. Kime sormuşlar?

Ayrıca burda hükmü beyden ziyade sorgulanması gereken Bolu Belediye Başkanı.

o zat birinci seçilmiş. o zat kim? Şehrindeki mültecilere zorbalık eden ırkçı biri..

Eğer ırkçı, zorba biri birinci seçiliyorsa varın gerisini siz düşünün..

Avatar
Deli veli 3 yıl önce

Baskanın başarısından/başarısızlığından bağımsız olarak sonar deyince aldı beni bir gülme!