İYİ Parti'nin adayı Süleyman Burç

İYİ Parti Bayburt İl Teşkilatı 24 Haziran'da yapılacak olan 27. dönem milletvekilliği genel seçimlerine eğitimci Süleyman Burç ile giriyor.

İYİ Parti'nin adayı Süleyman Burç
Bayburt Postası - Kurucu Başkan Süleyman Burç'un milletvekili adaylığı için görevden ayrılmasıyla birlikte il başkanlığı görevine gelen Yılmaz Kırıcı, 24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde adaylarının Süleyman Burç olduğunu açıkladı. 

Başkanı Yılmaz Kırıcı, aday tanıtımı için yaptığı basın toplantısında, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerinde Bayburt Milletvekili adaylarının Kurucu İl Başkanı Süleyman Burç olduğunu açıkladı.

Parti binasında gerçekleşen aday tanıtım toplantısında konuşan Süleyman Burç, “İyi bir Türkiye için yola çıkıyoruz. İyi insanların insanlık tarihine armağan etmiş bir milletiz. Hoca Ahmet Yesevii Mevlana, Hacı Bektaş-ı Veli , Yunus Emre bu milletin iyi insanları arasından yetişti. Onlar iyiliği, iyi insan olmayı öğütlediler. İyiliğin peşinden koştular. İyi insanlar bu toprakları onurlandırdıktan sonra bu topraklardan o büyük Osmanlı devleti doğdu. Bu devlet büyüdü, üç kıtaya hakim oldu o insanların torunlarıyla, Sarı Saltuklarla gittiği yerlere sevgi kültürünü götürdü. “Yaratılanı severim, yaratandan ötürü" diyerek. Bizler bu inançla yola çıkıyoruz. İyi insanların iyi bir Türkiye için gelecek ve 'Türkiye İyi Olacak'" dedi.

İYİ Parti olarak hedeflerini, ilkelerini ve amaçlarını açıklayan Burç, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Gençlerimize iş, kadınlarımıza yaşam hakkı ve eşitlik. Yaşlılarımıza huzur, güven ve bakım imkanı. Çocuklarımıza neşe, mutluluk ve sağlık. Milletimize birlik ve beraberlik getirmek için yola çıkıyoruz. Zor dönemde ve zor şartlarda yola çıktığımızın farkındayız. Milletimize inanıyor ve güveniyoruz. Seksen milyonuz, büyük bir milletiz. Büyük bir ekonomiyiz. Çalışıyoruz ve üretiyoruz. Paylaşmıyoruz. Hakça paylaşacağız. Birlikte başaracağız. Adil olacağız. Adaleti sağlayacağız. Mazlumun, haklının yanında, zalimin karşısında olacağız. Farklılıklarımızı değil, ortak yanlarımızı öne çıkaracağız. Farklılıklarımızı göreceğiz. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in dediği gibi “Aynı yer sofrasında, aynı tastan birlikte kaşık sallayan, aynı türkülerle oynayan, eğlenen,evlenen. Aynı acıları paylaşan, aynı yemeği bölüşen. Aynı türkülerle ağlayan biz değimliyiz? İyi bir Türkiye için varız. İyi bir Türkiye için buradayız. İyi bir Türkiye için yanınızdayız. İyi bir Türkiye için yola çıkıyoruz.”

İlkelerimiz
Türk milletine güveni esas almak
Açık, dürüst ve hesap verebilir olmak.
Çoğulcu, katılımcı, kapsayıcı pozitif siyaset yapmak.
Somut hedeflere sahip olmak ve odaklanmak.
Çözüm öretmek ve çalışkan olmak.
Eleştiriye açık ve özgür düşünceli
Siyaseti değerler üzerinden üretmek ve yapmak.
Milliyetçiliği kültürel ve ekonomik alanlara taşımak.
Farklılıklara saygılı olmak.
Milli menfaatlerimizi her alanda ön planda tutmak.

Amacımız
Cumhuriyetin kuruluş felsefesini, değerlerini ve üniter yapıyı korumak.
Çağdaş medeniyeti yakalamak.
Parlementer sistemi yaşatmak.
Denge ve kontrol ilkesi üzerinde kurulu kuvvetler ayrılığını kurmak.
Fırsat eşitliği sağlamak.
Mülkiyet hakkını korumak.
İnançlara saygı ve ifade özgürlüğünü sağlamak.
Bağımsız, tarafsız ve adil yargıya kavuşmak.
Yolsuzlukla tam ve etkin mücadele etmek.

İYİ Parti, onun Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, tüm vatanseverler ve demokrasi mücahitleri tek adam devleti rejiminin oldu bittilerine pabuç bırakmayacaktır. İster erken yapılsın ister zamanında Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Türk milletinin demokratik feraseti ve basiretiyle yeniden parlamenter rejime döneceğimizi en gür haykırışımızla ilan ediyoruz. AK Partili yurttaşlarımız dahil siyasi görüşü ne olursa olsun, demokratik hukuk devletine inanan her şahısın vatandaşlık görevi bu düzenlemeye karşı çıkmaktır. Kötülüğün uzun karanlık gecesi bitiyor iyiliğin şafağı yükseliyor. Milletimiz gönlünü ferah tutsun. Güçlendirilmiş parlamenter rejimle milletimizi onun iradesinin temsilcisi olan Yüce Meclis’le tekrar buluşturacağımız günler geliyor.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gada 6 yıl önce

Vedat iskembeden sallama Süleyman hoca sevilir sayılır senin kadın dediğin aksenerin belki senin yaşından fazla siyasi hayatı var

Misafir Avatar
ulubatlı 6 yıl önce @Gada

Belli belli ne çok seveni var...iğne atsan yere düşmez.

Beğenmedim! (10)
Avatar
Ey gidi vedat kardesim 6 yıl önce

Kim kimin peşine kuyruk olmuş gördük. Dün sövüp saydiklariniza, asïp kestiklerinize, meydanlarda (ÏP) attıklarınıza secdeye durur oldunuz.

Avatar
Ali 6 yıl önce

Helal olsun güce tapmayan cesur insanlara

Avatar
yalçın 6 yıl önce

kılkuyruk vedat akp nin kuyruğu olmuşşsun haberin yok.senin gibi adamlar iktidar kimse onun peşinden gider

Avatar
Mustafa Aker 6 yıl önce

Tüm övgüleri hakediyorsun Hocam!! Şimdi çalışma zamanı. Sosyal Medyaya falan bakmaya son verilmeli bayburt ta oy yükseltmeli. Seçim çalışılarak alınır.

Avatar
şafak Güngör 6 yıl önce

Vedat ne kullanıyorsun söylesene Allah aşkına. "Cennet anaların ayaklarının altındadır" diyen bir peygambere muhalefet mi ediyorsun kadın peşinden gidenlere zavallı diyerek. Unutma annenin peşinden koşuyorsun o da bir kadın ve senin mantığına göre sende zavallı oluyorsun.

Misafir Avatar
ulubatlı 6 yıl önce @şafak Güngör

Bakıyorum da vedat beye iki çift lafından dolayı bayağı saydırmışsınız.iyide yani iktidara muhalefet olayım derken...kimlerle birlik oldunuz..hdp pkk fetö chp ip aynı söylemi kullanıyor..almanya amerika israil nerde türk düşmanı varsa aynı söylemde....bunun izahı nedir...birde cennet anaların ayaklaı altındayı merali lider olarak gören zihniyet kadın annedir..parti lideri devlet başkanı kadının görevimidir..daha önce fetöcü değilim olsaydım gururla söylerdim dediğinde...akılla izah edilebilir mi? tansu çillerde kadındı parti başkanı başbakandı nerde...o o kadını harcayanda bu meraldi unutmayalım...

Beğenmedim! (7)
Avatar
OZAN 6 yıl önce

Partilerin hiç biri vaatlerinde FABRİKALAR KURACAĞIM, ÜRETİM YAPACAĞIM diyen yok. Sadece bedava para dağıtacağım diyorlar. Kısacası iktidara gelirsem borçlanacağım mantığı var.

Avatar
vedat 6 yıl önce

süleyman hoca ip in ismini anarak iyi insanlar iyi falan filan sizden iyi olmaz siz iyi olsaydınız yıllardır peşinden gittiğiniz MHP yi terk etmezdiniz sizden bir kadının peşine takılıp giden zavallılar topluluğu olur olmuşsunuzda ağlanacak haliniz var