AK Parti'nin o başarısının arkasında Yeneroğlu var

AK Parti'nin yurt dışında aldığı oyda en büyük katkının, partinin Bayburtlu milletvekili adayı Mustafa Yeneroğlu'ya ait olduğu açıklandı.

AK Parti'nin o başarısının arkasında Yeneroğlu var
Bayburt Postası - 1 Erken Genel Seçimleri’nde yüzde 49,47 oy oranıyla Türkiye’de tek başına iktidara gelen AK Parti’nin yurt dışı oylarında da yüzde 56,32 pay aldığı ortaya çıktı. AK Parti'nin yurt dışında aldığı oyda en büyük katkının AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu olduğu açıklandı. 8 ülkede 24 şehri dolaşıp seçmeni sandığa davet eden Yeneroğlu, AK Parti'nin yurt dışında yüzde 56,32 oy almasını sağladı. Sonuçlara göre yurt dışında artan oyların yüzde 80’i AK Parti’ye geçti. Bu artış, AK Parti'ye Türkiye'de 3 vekil daha kazandırdı.

Öte yandan AK Parti’nin Bayburtlu milletvekili adayı Mustafa Yeneroğlu seçim sonuçlarına göre İstanbul 3.Bölge Ak Parti Milletvekili oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.