"Telafide ben de varım" programı 5 Temmuz'da başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığının " Telafide ben de varım" Programı 5 Temmuz'da başlıyor. 31 Ağustos 2021 tarihine kadar devam edecek programda Özel Eğitim, İlkokul, Ortaokul ve Liselerde eğitim gören tüm öğrenciler, öğretmen ve veliler programdan faydalanabilecekler.

"Telafide ben de varım" programı 5 Temmuz'da başlıyor

Bayburt Postası - Program dahilinde sosyal-kültürel, sportif, bilimsel ve daha bir çok faaliyet gerçekleştirilecek. Faaliyetler il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri, Bayburt genelindeki tüm okulların bünyesinde planlanıp gerçekleştirilecek. Faaliyetler Covid-19 salgını koruma tedbirleri doğrultusunda gerekli önlemler alınarak yapılacak. 

Ayrıntılı bilgi ve duyurular okulların web sayfalarindan ve sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Program dahilinde gerçekleştirilecek faaliyetler;

Öğrencilere ilgi alanları doğrultusunda beceriler kazandırmak, yeteneklerini sergilemesine imkân vermek, özgüven ve sorumluluk duygusu geliştirmek; evrensel, millî, manevi ve kültürel değerleri yaşatmak, yaygınlaştırmak ve bu değerlerin yeni nesillere aktarımını sağlamak, öğrencilerde gönüllülük bilincini özendirmek, doğa ve çevre bilinci vb. konularda farkındalık oluşturmak amacıyla fiziksel, sosyal duygusal ve akademik gelişim alanlarında eğitim faaliyetleri gerçekleştirilecektir. 

Öğretmen ve okul yöneticilerinin sürekli mesleki ve bireysel gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif eğitim faaliyetleri yapılacaktır. 

Velilere ilgi alanlarına yönelik beceriler kazandırmak, çocukları ile etkili ve verimli zaman geçirmelerini sağlamak, okul aile etkileşimini ve iletişimini artırmak, çocukların bilişsel, sosyal-duygusal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hayat boyu öğrenme ilkesi doğrultusunda bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif eğitim faaliyetleri yapılacaktır.

Anahtar Kelimeler:
Telafide Ben De Varım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.