Rektör Türkmen’den YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar’a Ziyaret

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Türkmen’den YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar’a Ziyaret

Bayburt Postası - Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ı ziyaretinde Bayburt Üniversitedi ile ilgili istişarelerde bulundu. Bayburt Üniversitesinin geleceği ile önemli konuların konuşulduğu görüşmede, üniversitenin mevcut durumu ile gerçekleştirilmesi düşünülen projeler hakkında YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar’a bilgiler verdi.

Rektör Türkmen, ülke ve bölge ihtiyaçlarını dikkate alarak, Bayburt Üniversitesi bünyesinde planlanan yeni hedef ve projeleri YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar’a iletti. Kabullerinden ve değerli tavsiyelerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar ise, ziyaretlerinden dolayı Rektör Türkmen’e teşekkür etti.
 

Anahtar Kelimeler:
Mutlu TürkmenErol Özvar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.