Rektör Coşkun'dan Gazi Üniversitesi’ne Ziyaret 

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Coşkun'dan Gazi Üniversitesi’ne Ziyaret 

Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun; Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Gazi Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Musa Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Rektör Yıldız’ı tebrik eden Rektör Coşkun kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Rektör Yıldız ise, iyi dilek ve temennilerinden ötürü Rektör Coşkun'a teşekkür ederek, ikili işbirliğini daha ileriye götürmek adına yeni dönemde de emin adımlarla ilerleyeceklerini belirtti.

Hayırlı olsun ziyaretinde ayrıca, Gazi Üniversitesinin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Selçuk Coşkun adına dikilmiş olan fidanların sertifikası da Rektör Yıldız tarafından Rektör Coşkun'a takdim edildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.